account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Buiten kil en miezerregen, maar bij Rijks is er warme gastvrijheid en een waar feest van smaken!

di 30 november 2021

S.

It is my favorite museum in the entire world and I come here every time I am in the Netherlands. Simply beautiful!

di 30 november 2021

Joke Rijnveld

Van begin tot en met eind heerlijk en verrassend. We hadden de neiging om borden af te likken en kannetjes saus leeg te slurpen....... Met moeite en succes bestreden..... Service genoegelijk, deskundig, met humor en wellevend zonder onderdanigheid. Wat jammer nou dat Amsterdam zo ver van Den Haag vandaan ligt....Genotteren is het; elke keer weer. DANK!!

zo 28 november 2021

M.

Ongedwongen sfeer en het eten en de wijnen waar fantastisch. We hebben echt een heerlijke avond gehad.

za 27 november 2021