Resengo - Reserveer bij Rijks in Amsterdam friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

S.

Geweldige service. Heel prettig om te eten en er wordt alles aan gedaan om je met een heerlijk en voldaan gevoel naar huis te laten gaan. Dat is ook gebeurd. Mijn vriendin is vegetarisch en voor haar hebben ze een geweldig Rijks menu samengesteld. Het was niet de eerste keer voor ons en ook dit keer was alles perfect. We hebben echt genoten. Bij Rijks begrijpen ze wat lekker eten is en je het gevoel te geven dat je meer dan welkom bent als hun gast. Chapeau!

Ma 12 maart 2018

F.

leuk trendy restaurant, heerlijk eten, enthousiaste vriendelijke bediening. komen er graag

Ma 12 maart 2018

Arthur Antonides

Het eten was in één woord verrukkelijk! We hebben uitstekend bediend door de vakkundige en aardige start. We hebben echt een heerlijk diner gehad met z'n tweeën, hartelijk dank hiervoor!

Zo 11 maart 2018

Jesus Solero Mejias

All perfect; extra quality, great service and reasonable price. Congratulations.

Za 10 maart 2018