account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Ik heb enorm genoten. De avond was absoluut perfect! Én de rendang: to die for!

vr 15 februari 2019

Arch Prins

Erg goed. Buitengewoon goed gegeten, zeer gastvrije, vriendelijk en vaardige bediening.

vr 15 februari 2019

Anoniem de Groot

Al een keer of 4 geluncht. Steeds genoten.

vr 15 februari 2019

T.

They put together a very creative and unconventional menu for Valentine’s dinner, although very tasty and provocative, with a very affordable price.

do 14 februari 2019