accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Rijks

Contact

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie. Bij RIJKS® kun je van dinsdag tot zaterdag terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier. De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.7/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Heerlijk en goed eten, goede bijpassende wijnen, vriendelijke, kundige bediening. Locatie als tijdelijke oplossing heel goed gedaan.

za 23 september 2023

R.

I Traveled 13.000km from Chile, and specifically booked a reservation for your restaurant. It was worth every kilometer!

za 23 september 2023

Barbara Lips

Voor het eerst hier gegeten, of überhaupt in een sterren restaurant … Het was een geweldige ervaring De sfeer was ontspannen, muziek gezellig en super bediening!! Als ik het me kon veroorloven kwam ik zeker terug 😅

vr 22 september 2023

M. uit Amsterdam

Every course was a unique experience. The roast beetroot was the best we have ever had.

di 19 september 2023