account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
  • Afhalen
  • Paasspecial
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Een 3 gangen menu is te weinig, porties zijn klein en er zitten geen bijgerechten bij.

zo 31 januari 2021

B.

Wat een heerlijk menu hebben wij en onze huisgast afgelopen zaterdag gegeten. Het was echt een culinair feestje! Naast de top kwaliteit van het eten, was de rest ook tot in de puntjes verzorgd. Duidelijke kleurcodering van de gangen, super fijne instructiefilmpjes, chill playlist en ook nog eens subliem mooi verpakt. Grote complimenten! We gaan snel weer thuis bij het RIJKS eten.

za 30 januari 2021

Annette de Wolde

We hebben genoten. Avondje uit thuis. Leuk om de gerechten af te maken met z’n tweeën. Heerlijk gegeten en de playlist maakte het af. Voor herhaling vatbaar. Martijn & Annette

za 30 januari 2021

Stefanie Roomer

Ontzettend lekker, verrassend en het kan niet makkelijker qua bereiding. Zelfs de andere dag geluncht met Snert!

za 30 januari 2021