no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

R.

Uitstekend gegeten en bediend, Schitterende locatie

do 17 mei 2018

John de Greef

Simpelweg uitstekend

ma 14 mei 2018

J. uit Oegstgeest

Top lunch, mooie gerechten, heerlijke wijnen op het terras met mooi weer. Helemaal af!

za 12 mei 2018

Lenneke Bavinck

Heerlijk op terras buiten, zeer vriendelijke ontvangst, ontspannen sfeer. Indrukwekkende menu kaart met vele opties. Met amuses er nog bij hebben we een fantastische lunch gehad met heerlijke bijpassende wijnen! Veel dank en zeker tot een volgende keer!

za 12 mei 2018