account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit

F.

Special diner van Rijks samen met Yardbird. Fantastische gerechten, alles klopt van de aankleding op tafel tot alle dishes.

zo 15 juli 2018

J.

Geweldige sfeer, bediening, chef, eten. Naar mijn mening een van de beste restaurants in Nederland

zo 15 juli 2018

Marianne van Hoevelaken

Door het mooie weer konden we buiten eten wat zeer sfeervol is vanwege de prachtige locatie. Wij hebben gekozen voor de Rijkstafel, het zeven gangen menu. Zeer uitgebalanceerd met mooie , zowel voor het oog als voor de maag, gerechten. Het tempo lag uitstekend laag wat een heel relaxed gevoel geeft. Bediening aardig en attent. Kortom een heerlijke lange zomeravond .

vr 13 juli 2018

O.

Heerlijke smaken

vr 13 juli 2018