account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Fantastisch vriendelijke gastvrouw en uiteraard heerlijk geluncht.

zo 23 juni 2019

Caspar van Eijck

Fantastische moderne keuken in een hele mooi omgeving met warme bediening en goede wijnkaart. Altijd een absoluut genot om te komen.

za 22 juni 2019

Shun Pang

Food was fabulous. Service was impeccable. Staffs were knowledgeable and extremely helpful. The dining experience left me and my family the most positive impression of RIJKs, we will certainly come back again in our annual Michelin dining trips.

vr 21 juni 2019

W. uit Woerden

Genoten van de Rijkstafel en met name van het ongelofelijk heerlijke hoofdgerecht millefeuille van biet met tomasu beurre blanco met peterselieolie....verrukkelijk.

vr 21 juni 2019