account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Lesley Gillespie

Most amazing restaurant, excellent customer service and fabulous food and a very reasonable price. Made extra special with a birthday treat for my friend. Highly recommend.

za 22 september 2018

D.

Super eten super bediening heerlijke sfeer en mooie omgeving! Top restaurant! We komen snel terug!

za 22 september 2018

Nicole Van der Vleuten

Wat een top middag! Wij hebben genoten van de lunch aan de counter. Makkelijk contact met andere gasten en een geweldig kijkje in de keuken. Koks nemen de tijd om uit te leggen wat je op je prachtige bord krijgt. Heerlijk, een echte aanrader.

vr 21 september 2018

John Silva

I like creativity in food prep and Rijks had lots of it. Plus the taste, melded, were quite innovative and delicious.

vr 21 september 2018