account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
  • Afhalen
Afhalen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

De lunch was weer uitstekend bij Rijks., met alle inventieve gerechten . Voor ons een feest en welkome luxe in deze lockdown-tijd, zeker ook in combinatie met een rondje museum erbij. Bij de Japanse tempelwachters waren we weer even in een andere weteld.

wo 14 oktober 2020

Tecla Boonstra

Het eten was heerlijk, orgineel, en fraai opgediend. Vanwege corona zaten we in de eerste shift en hadden we twee uur de tijd om 4 gangen met halve glaasjes wijn op te maken. Dan ging prima. Complimenten aan de kok en bediening

zo 11 oktober 2020

S.

Super rekening gehouden met Covid. Fantastisch gegeten professionele service. Dank

zo 11 oktober 2020

E.

Bijzondere gerechten met uitstekende wijn-combinatie. De millefeuille van biet is goddelijk en zoe eigenlijk iedereen moeten proeven.

vr 09 oktober 2020