account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rijks

Rijks

Restaurant RIJKS® in Amsterdam is het restaurant van het Rijksmuseum in de vernieuwde Philipsvleugel. Het pand straalt kwaliteit, authenticiteit en uniciteit uit. Kenmerken die zich ook vertalen naar de keuken, het interieur en de locatie.

Bij RIJKS® kun je zeven dagen per week terecht voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. De menukaart bestaat uit gerechten met voornamelijk producten van Nederlandse bodem. Om de menukaart het hele jaar door van kwaliteit te blijven voorzien, wordt het team van top-chefs van het RIJKS® elk seizoen versterkt door een internationaal vermaarde gastkok. Eerder stond in de keuken Margot Janse van The Tasting Room / Le Quartier Français in Franschhoek (Zuid-Afrika). En Jacques Pourcel van Jardin des Sens in Montpelier.

De bijzondere gerechten van RIJKS® in Amsterdam moet je echt eens proberen. Zeker als er een gastchef in de pannen roert. Reserveer snel je tafel, gemakkelijk online en direct bevestigd!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Wij hebben een exceptioneel heerlijke avond gehad, dank daarvoor!

wo 12 augustus 2020

Tom van Roij

Was weer super fijn om bij Rijks te mogen eten, mooi gebalanceerd menu met heerlijk bijpassende wijnen. Wat blijft de biet toch goed!

zo 26 juli 2020

Joke Rijnveld

Ondanks de lichte aanpassingen vanwege 'hetvirus' was de sfeer prettig. Het gastvrouw/heer-schap perfect. Dochter en ik hebben intens tevree zitten smullen van gebarbecuede tarbot en daarvoor de beroemde Bijdendijkbiet in toversaus. Mooie wijn erbij.

za 25 juli 2020

Marjolein Van Eykelen

We hebben geweldig lekker gegeten bij het Rijks, het 6 gangen lunch menu met bijpassende wijnen. Wat ik erg leuk vond, was dat er 2 vegetarische gerechten bij zaten. De een met geroosterde doperwten en de ander met biet met een hemelse saus erbij. Als afsluiting een heerlijk kopje thee met bijpassende friandises. We voelden ons erg verwend.

za 25 juli 2020