account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Roadhouse Arnhem Bar & Kitchen

Roadhouse Arnhem is de nieuwe hotspot van Arnhem, Oosterbeek, Ede en omgeving. Op de prachtige locatie, waar voorheen de Leeren Doedel/Pinoccio gevestigd was, is hét American Steakhouse van Arnhem gebouwd. Zowel voor lunch, borrel en diner ben je van harte welkom in ons restaurant, of buiten op het heerlijke terras. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten op onze menukaart. Roadhouse Arnhem biedt hoofdgerechten vanaf 12,50 tot de meeste luxe steaks. Maar op de kaart staan ook heerlijke visjes en vegetarische gerechten evenals een veganistische bietenburger. Ontdek het geheim van dit gloednieuwe restaurant in Arnhem en geniet van de volle smaken van op de grill, vers bereide vlees en visgerechten. Unieke recepten in de authentieke sfeer van een echt Amerikaans Roadhouse.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Zikko Stienstra

Prima service. Het eten was veel sneller op tafel dan verwacht terwijl het toch van prima kwaliteit was. Niet iets wat even snel was klaargemaakt.

do 21 oktober 2021

Gijsbert Van Voorthuizen

Vriendelijk ontvangst Bediening zeer goed En het eten ook erg lekker Voor herhaling vatbaar.

wo 20 oktober 2021

W.

Goede bediening met echt aandacht voor de gast

za 16 oktober 2021

Sabine van Ruiten

Fantastisch gegeten

vr 15 oktober 2021