account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Roast

Roast

De beste sushi in town, échte goede koffie en kwaliteits ‘roasts’. Je vindt ROAST in het hartje van Purmerend, te herkennen aan het gezellige terras en de stadse ambiance.

Brunchen, lunchen, borrelen, dineren, urenlang natafelen of een glaasje Moët bubbels drinken aan de bar. Onder het genot van de tunes van een DJ in het weekend, of met uitzicht over de Purmerendse Koemarkt. Iedere dag is weer anders, maar wat hetzelfde blijft is de kwaliteit en onze gastvrijheid.

Op het menu staat een scala aan opties, de één nog verleidelijker dan de ander. We staan bekend om onze biologische ROAST chicken, maar serveren ook smaakvolle vis gerechten en bijzondere lunchgerechten. Alles met een geheel eigen ROAST twist, want eigenaresse Astrid zorgt er voor dat alles bij ons net even wat anders is.

Kom proeven, toasten en vieren bij ROAST, op ieder moment van de dag.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Het eten, de sfeer en de service is uitmuntend!

ma 12 oktober 2020

E.

Altijd gezellig met leuke bediening en eten top !!!

zo 11 oktober 2020

S.

Heerlijke sushi gegeten. Kan me niet herinneren dat ik ergens betere sushi gehad heb! En ik eet vaak sushi! Sfeer goed, gezellig en leuke aankleding binnen.

ma 05 oktober 2020

J.

Zeer goed en gezellig en een leuke indeling. Goede sfeer. Zeker een aanrader en je kan het zo duur en goedkoop maken als je zelf wilt. Bedankt voor een leuke en gezellige avond 👍

za 26 september 2020