account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Roast it

Roast it

ROAST it, een lang gekoesterde droom;
Op deze plek laten we alles waar we zelf dol op zijn samen komen. We hebben een stoere en informele setting gecreëerd. Waar veel mooie natuurlijke materialen samenkomen. Een plek waar je op een comfortabele manier een reis door onze gerechten kan maken. Een mooi stuk vlees, verse friet, huisgemaakte mayonaise samen met een heerlijk glas wijn of een goed bier is waar wij voor staan. Laat u verrassen!
  • BBQ/Grill
  • Vleesrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

uitstekend.

do 12 maart 2020

B.

Een avondje echt genieten! Leuke sfeer, goede bediening en heel erg lekker eten. Ook erg leuk dat David zelf mee helpt en vol passie over het eten verteld! Wij komen er zeker weer!

vr 21 februari 2020

Neeltje Campschreur

Wat een fijne plek. Als vegetariër een vleesrestaurant aanraden.. ja dat kan. Vlees bereid met liefde en respect. Mooi dat dit ook kan i.p.v. de all you can eat spare ribbs. Zelf heb ik genoten van een heerlijke salade. Met een prachtig toetje na, haast te mooi on op te eten. Bediening is ook fantastisch. Alle aandacht en de kunst om jouw als speciaal te laten voelen, hebben ze hier meer dan onder de knie. Geen decadent gedoe, nuchter en met humor. Kortom, fantastisch lekker gegeten in een sfeervol restaurant. Mooie herinneringen kunnen maken met vriendinnen. Bedankt daarvoor!

vr 24 januari 2020

Clemens Boon

Geweldige tent! Goed eten en heerlijke wijn! Service is top!

vr 27 december 2019