account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Roosenberg

Restaurant Roosenberg

U hoort het houtvuur reeds knetteren wanneer u binnenwandelt… Er heerst een gemoedelijke en informele sfeer in het restaurant. De discrete aanbevelingen van ons deskundig zaalteam begeleiden u naar de perfecte keuze van gerecht en aangepaste dranken. Zowel in de traditionele gerechten als in de gevarieerde suggesties laat onze chef zijn creativiteit vloeien.

Onze ervaren keukenbrigade gebruikt alleen de allerbeste seizoensgebonden producten. Zo kan u genieten van een sappig gegrild stuk Holstein of een overheerlijke Rubia Galega uit het Zuiderse Galicië, aangevuld met één van de 500-tal referenties uit onze gerenommeerde wijnkaart, met ovenvers brood en verse boter van Frankrijks beste Laiterie Pascal Beillevaire.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Terras
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dirk Van Avermaet

Eens geweest, kom je zeker terug!!

zo 17 november 2019

norbert osselaer

perfecte ontvangst, mooi kader, de haas was superlekker klaargemaakt, hand gepelde garnalen, perfect en ja daar hangt nu éénmaal een prijskaartje aan!

do 14 november 2019

Frank Zaman

Fazant is overheerlkjk. Op karkas gebakken voor 2 personen. In vele restaurants kan je fazant en hazerug eten voor 1 persoon maar wees dan maar zeker dat dit niet de kwaliteit benadert van wat het zou moeten zijn . Hier komen ze nog het gebakken vlees tonen aan de tafel comme il faut !

zo 27 oktober 2019

Guy Verschueren

Zeer goed eten, enkel jammer dat er niet met American Express kon betaald worden.

do 24 oktober 2019