account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

De Man Vanessa

Van begin tot einde word je verwend zowel door de kok als door de gastvrouw. De smaken zitten echt supergoed, verrassende combinaties.... pure verwennerij met daarbij nog is een heel leuk concept. Een meer dan geslaagde avond, een echte aanrader!

za 15 juni 2019

A. uit Boom

Op en top culinair genot , top bediening van de gastvrouw Sandra , SelSation is verwennerij van begin tot eind , voor ons verdienen deze mensen een ster ... bedankt Sandra bedankt chef , doe zo voort . We komen zeker terug . Anja en patje

vr 14 juni 2019

Beatrice Knops

Dit was ons eerste bezoek aan Selsation, maar zéker niet het laatste. Wat een culinair feest! We kregen de ene gastronomische verrassing na de andere op ons bord en een regenboog aan smaken op onze tong! Het contact met mevrouw en mijnheer Sels was heel hartelijk. Het babbeltje aan onze tafel hebben we zeer gewaardeerd. En de suggestie van een beperkter aanbod bijpassende wijnen voor "de Bob van dienst" is écht een super goed idee! Hartelijk dank en tot ziens.

do 13 juni 2019

J. uit Antwerpen

Perfecte avond, met heel veel aandacht voor elk detail. Ik had doorgegeven geen paddestoelen te lusten, het enige in de menu met een paddestoel was de amuse en zelfs die hadden ze aangepast voor mij! Superlekker gegeten met fantastische kraakverse producten voor in mijn ogen een heel zacht prijsje! Wij zijn fan en komen zeker terug.

wo 12 juni 2019