account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tinneke Van Gool

Een fantastische ervaring. Overheerlijk gegeten, topbediening,... Wij komen heel graag terug!

do 29 juli 2021

E. uit Aartselaar

Weer een avond met verrassende smaken en een super bediening. Een plezier om er te vertoeven!

di 27 juli 2021

Inge Wellekens

Beste Sandra en Wouter, Alles was wederom tot in de perfectie! Van aperitief tot digestief waren het allemaal smaakbommen! Het is ongelooflijk om Wouter bezig te zien in zijn bubbeltje in zijn keuken. De drive waar jij, Sandra, uw klanten bediend ongelooflijk. Maar jullie als "Team" bezig zien is TOP! Alvast tot een volgende keer, wij komen zeker en vast nog terug! Met vriendelijke groeten Inge en Serge

di 27 juli 2021

Luk De Bruyne

Hoe het mogelijk is dat Wouter ons voor de zoveelste keer van onze sokken blies met nieuwe heerlijke smaken is een wonder. Van de eerste amuze tot het (pikante) ijs van het dessert is alles ‘speciaal’. Op naar het volgende menu. Wij zijn van de partij.

vr 23 juli 2021