account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

LUK DE BRUYNE

Zoals steeds en voor de zoveelste keer weer kon Wouter ons verbazen met zijn smaken. Hoe hij de juiste balans tussen zuur en zoet, hartig en speels altijd perfect krijgt is grote klasse. Tot de volgende keer.

vr 10 juli 2020

Hugo Dirks

Voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Warme ontvangst (ondanks coronaregels), dito service door de gastvrouw tijdens ganse avond. Gerechten verrassend, met uitgesproken Japanse (of oosterse) toets. Keuze wijnen moet geen "simpele" zijn met zulke smaakpaletten maar ze was erg gesmaakt. En ondanks de vele coronanadelen toch ook één voordeeltje : huiskamer was omgetoverd tot een tafel van vier!!Proficiat

do 09 juli 2020

nadine claes

Het was zeer gezellig en super lekker 👍 Top chef en zeer professionele en vriendelijke bediening 👍 dikke proficiat aan jullie beide 👏

do 09 juli 2020

Hugo Coens

Ons 3de bezoek en wederom was alles tip top. Fijne bediening door de gastvrouw en heerlijke sterrengerechtjes door de chef. Fijn om zo'n verborgen parel te hebben in hemiksem.

wo 08 juli 2020