account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit Aartselaar

Heerlijk diner gehad! Toprestaurantje!

za 19 januari 2019

LUK DE BRUYNE

Het vierde menu op rij mogen degusteren en het was weer top, zoals gewoonlijk. Ik persoonlijk ben gek van de oosterse toetsen in crumbles en gelletjes die Wouter op het bord brengt.

vr 18 januari 2019

J. uit Aartselaar

Top adres, respect voor chef en gastvrouw!

do 17 januari 2019

Valentijn Van Wezer

Eigenlijk wilde ik geen recensie geven, want dit is zo’n verborgen pareltje dat je voor jezelf wil houden. ;) Zelden zo lekker getafeld en zelden zo hartelijk bediend. Wij zijn fan!

wo 09 januari 2019