account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erwin Hamelers

Wederom een fantastische ervaring qua service en smaken. De zeer vriendelijke gastvrouw verwent je van begin tot einde. De aangepaste wijnen pastten er perfect bij. De gerechten waren weer kunstwerkjes en tot in de puntjes verzorgd . De unieke combinatie van smaken hebben ons weer enorm verrast. Dit restaurant is echt een aanrader ! Wij blijven terug komen !

za 19 oktober 2019

S.

Wederom heel warm en hartelijk onthaalt . De gerechtjes waren een streling voor het oog én de tong! De chef en de gastvrouw zijn echt een topteam!

wo 16 oktober 2019

Z. uit Hemiksem

Heel lekker gegeten en super ontvangen door de gastvrouw. Mooi en gezellig interieur. De gerechten zijn zo puur en heel lekker. De wijnen waren zorgvuldig gekozen voor elk gerechtje en ze waren allemaal top. Mij zien ze zeker terug om de zoveel maanden.

wo 16 oktober 2019

Kristof Verheyen

Top eten & top service!

za 12 oktober 2019