account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
  • Culibel
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Letitia De Ron

Super ontvangen, leuke bediening met goede uitleg van de gerechten en bijpassende wijnen. Verrassende combinaties van smaken super lekker samengebracht, en mooi afgewerkt. Kort gezegd een top avond gehad, voor herhaling vatbaar.

do 14 oktober 2021

Linda Vlaminck

Het was subliem. Ieder gerechtje is een kunstwerk met smaak om u tegen te zeggen. Vlotte correcte en vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Een echte aanrader.

do 14 oktober 2021

Sven Struyf

Zoals we het bij Selsation gewend zijn was ons bezoek weer een fantastische complete ervaring. Een avond waarop we in de watten gelegd werden op elk gebied. Door Sandra die ons met een grote glimlach, discreet én professioneel bediende en vertelde welke heerlijke gerechten ons te wachten stonden. En door Wouter die ons verwende met kunstwerkjes op een bord die er niet alleen ongelofelijk uitzien maar ook een explosie zijn van uitgepuurde smaken die elkaar op wonderlijke wijze aanvullen. De aangepaste wijnen én de gezellige sfeer maken het plaatje helemaal af!

wo 13 oktober 2021

G.

Weer een perfecte avond met top bediening, super lekker eten en top wijntjes.

za 09 oktober 2021