account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SELSation

SELSation

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgegroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

U mag kraakverse producten verwachten die met veel zorg en passie naar een hoger niveau getild worden, en waar uw smaakpapillen zeker zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Schelle

Het was een superfijne culinaire ervaring. De borden zijn stuk voor stuk een streling voor de mond en het oog. Ze volgen elkaar in een mooi tempo op , de gastvrouw begeleidt ze op een vriendelijke en voorkomende manier. Een zaterdagavond om in te kaderen en zeker voor herhaling vatbaar.

za 22 september 2018

A. uit Niel

Een aanrader!

vr 21 september 2018

Anjake Roosenboom

Top top top gewoon van begin tot de allerlaatste seconde genoten van prachtig lekkere plaatjes die je smaakpapillen doen prikkelen . En de uitgekozen wijn door de gastvrouw gekozen en bediend waren overheerlijk pastte perfect bij de gerechten .... Top team bezig gezien komen zeker terug . Dank u voor de verwennerij Anja en Patrick

vr 21 september 2018

Ronny De Clippeleir

Gewoon super. We hebben genoten van begin tot einde. Hier komen wij zeker terug.

di 18 september 2018