account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SILLYFOX

SILLYFOX

SILLYFOX is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.SILLYFOX is het restaurant gesitueerd op 32 meter hoogte. Industrieel erfgoed pur sang. Uitkijkend over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Verwend worden in de weelderige luwte van de open keuken.SILLYFOX is het restaurant waar Chefkok Joppe Sprinkhuizen, Sous chef Bart van de Wal en het team fine dining garanderen. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. SILLYFOX is het restaurant met Michelin gids vermelding 2017.
  • Afhalen
  • Delivery
Bestel
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marjan Spanjers

Het was echt een beleving, om thuis deze smaak explosies te kunnen ervaren! Een heerlijk diner gehad en erg fijn dat alles zo klaar is.

za 23 januari 2021

Marc Ritzen

Het is altijd weer een feestje om bij jullie te mogen eten! Dank voor de gezellige en heerlijke avond! Op veel plaatsen kan je goedkoper eten, maar hier krijg je zeker waar voor je geld. Nogmaals dank en veel sterkte om deze periode door te komen!

wo 14 oktober 2020

C.

We hebben hier voor de 2e keer binnen paar maanden een lunch genoten die wederom van zeer hoge kwaliteit was. Het was verassend en alle smaken top evenals de bediening met de uitleg en service. Het is mij een raadsel waarom men hier geen ster heeft. Bedankt

wo 14 oktober 2020

Danielle Lith

Wij hebben ontzettend genoten van onze avond uit bij Sillyfox. Het menu was verrassend en zeer afwisselend qua smaken. Het personeel was bijzonder vriendelijk en gaf goede uitleg. Er wordt hier gewerkt met passie: dat is te proeven & voelbaar. Een klasse apart voor Veghel!

di 13 oktober 2020