account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SILLYFOX

SILLYFOX

SILLYFOX is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.SILLYFOX is het restaurant gesitueerd op 32 meter hoogte. Industrieel erfgoed pur sang. Uitkijkend over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Verwend worden in de weelderige luwte van de open keuken.SILLYFOX is het restaurant waar Chefkok Joppe Sprinkhuizen, Sous chef Bart van de Wal en het team fine dining garanderen. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. SILLYFOX is het restaurant met Michelin gids vermelding 2017.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Fijn welkom bij binnenkomst. Goede uitleg bij de verschillende gerechten, die super lekker waren. Gezellige vlotte bediening. En ook leuk dat de keuken midden in de ruimte staat, zodat je kunt zien hoe het gemaakt wordt. Een aanrader 😊

vr 24 juni 2022

Maarten Gielen

Veel te lang niet meer geweest. Buitengewoon lekker eten met heel veel flexibiliteit om zo lang mogelijk van het dakterras te kunnen genieten. Verassende smaken en deskundige en vriendelijke bediening!

do 23 juni 2022

N. uit Rosmalen

Wat een heerlijke avond, heel goede bediening in een prachtige omgeving. Verrassende gerechten na de overheerlijke amuses, wat een topper! Dit is een topzaak, waar gastvrijheid en creativiteit hand in hand gaan.

do 23 juni 2022

Helmie Bloemers

Zeer gastvrij en gezellige vlotte bediening. Verrassend eten op een Top-locatie. Bij aankomst eerst heerlijke SILLYFOX hapjes daarna pas een keuze maken.

vr 17 juni 2022