account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

SILLYFOX

SILLYFOX

SILLYFOX is het restaurant vol overtuiging. Met respect voor alles wat groeit en leeft. Vanuit het verstand. Vanuit het hart. Eerlijke en verse producten. Van dichtbij verrijkt met wereldse touch.SILLYFOX is het restaurant gesitueerd op 32 meter hoogte. Industrieel erfgoed pur sang. Uitkijkend over de regio vanaf het indrukwekkende dakterras. Verwend worden in de weelderige luwte van de open keuken.SILLYFOX is het restaurant waar Chefkok Joppe Sprinkhuizen, Sous chef Bart van de Wal en het team fine dining garanderen. Dé culinaire totaalervaring. Intens genieten zonder concessies. SILLYFOX is het restaurant met Michelin gids vermelding 2017.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

We hebben weer een fantastische avond mogen beleven. Dank aan de kok en bediening tot volgende keer. Top!

za 07 maart 2020

F.

Het was top op alle fronten!

za 07 maart 2020

Wendy Hartman

Fantastisch! Wat een prachtig en heerlijk en gastvrij restaurant! Enorm genoten! Persoonlijke aandacht en heerlijk gegeten elk gerecht een kunstwerk! Bedankt!

do 05 maart 2020

O.

Een wederom toffe smaakvolle avond. Vol verrassingen die zich uiten in prachtige gerechtjes. Alles goed in balans. En een topper vwb vega. Zelden zo goed meegemaakt.

vr 28 februari 2020