account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sal do Mar

Sal do Mar

Sal do Mar is een gezellig klein restaurant in het hart van Rhenen. De keuken maakt kleine verfijnde gerechten waar de bediening verfrissende cocktails of heerlijke wijnen bij serveert.
  • € 50 - 100
  • Terras
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marjanne Van Bemmelen

Sinds tijden niet meer zó lekker gegeten, het was enorm verrassend! Genoten van smaak, kleur en de mooi opgediende bordjes. De vriendelijke bediening zorgt er mede voor dat je echt een avondje uit bent!

za 21 mei 2022

Kitty van den Hoek

Wat een heerlijke avond. Zowel gerechtjes als wijnen een groot avontuur. De krokant gebakken harder met paling was mijn persoonlijke favoriet… Dank weer voor de fantastische ontvangst en begeleiding aan tafel… Tot gauw weer team Sal do Mar.

za 21 mei 2022

A.

Het beste wat je kunt vinden in Rhenen, Elst en de hele ruime omtrek. Een parel, met een jong en zeer vriendelijk team. Hier gaan we nog veel van horen. Een echte aanrader voor de culinaire liefhebber.

wo 18 mei 2022

Dennis Van Gool

Hi Sal Do Mar, Afgelopen vrijdag bij jullie gegeten en wij vonden het geweldig. Het was een topavond, we hebben er erg van genoten, dank jullie wel! Tot de volgende keer weer!

vr 13 mei 2022