account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Salons Carlos Quinto

Salons Carlos Quinto

Een ruim aanbod van kunst en cultuur, historische monumenten, gezellige kroegjes, en hippe boetieks. De stad blijft jong en oud boeien, en is ideaal te bezoeken voor een groepsuitstap in Gent. Tussen het shoppen, snuisteren, en ontdekken door, biedt Salons Carlos Quinto graag een echte Engelse Afternoon Tea aan in het theesalon of op ons gezellig binnenterras. In ons restaurant kan je terecht voor een wisselend menu aangepast aan het seizoen en aan de verse marktproducten.

Ook voor groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan lunchmogelijkheden, buffetten, en broodjesmaaltijden. Een reservatie voor een groepen is altijd mogelijk. Onze feestzaal in Gent is voorzien op elk feest en receptie. Bij Salons Carlos Quinto doe je met een gerust hart beroep op ons zaalverhuur in Gent.

Een moderne vergaderzaal in Gent uitgerust met de nieuwste technologieën kan een meerwaarde betekenen voor uw vergadering. Bij Salons Carlos Quinto mag u rekenen op een inspirerende vergaderruimte in Gent met uitgebreide accommodaties en lunchmogelijkheden. Ook voor de organisatie van seminaries in Gent mag u bij Salons Carlos Quinto een professionele en ervaren aanpak verwachten.

Wij heten u van harte welkom.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • Party
  • Networking
  • Culinair
  • Terras
  • Buffet
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marie Rose Buysse

Super lekkere lunch voor slechts 18 €, heel persoonlijke vlotte bediening, uitstekende wijn in het drankenpakket, prachtig rustig kader.

do 18 oktober 2018

Marie Rose Buysse

Uitstekende ontvangst en service, mooi en rustig kader, super lekker eten voor een héél schappelijke prijs. Persoonlijke wensen worden gerespecteerd, zoals lunch op je eigen tempo, je hoeft het maar te zeggen.

do 14 juni 2018

T.

Hele vriendelijke mevrouw, prima bediening. De afternoon tea was lekker, volgende keer neem ik wel meer scones 😊😊hier komen we zeker eens terug. Ook prima verzorgd diner gehad ter voorbereiding op de fikse wandeling (lichtfestival)

di 30 januari 2018

P.

Dîner exceptionnel avec un service irréprochable. La cuisine est assez sophistiquée pour se laisser emporter simplement. Et un service vraiment très chaleureux.

vr 19 januari 2018