account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sapporo

Sapporo

Ben je een van die personen die ontzettende trek in sushi heeft? Restaurant Sapporo in Almere kan dan misschien wel jouw nieuwe favoriete restaurant worden!

Voor € 21,80 op maandag tot en met woensdag en € 24,80 op donderdag tot en met zondag, kan je van onze all you can eat menu genieten! Beleef de eindeloze variatiemogelijkheden van onze kaart. We hebben een spectaculaire variatie van sushi die met zorg worden voorbereid door onze meester sushi chefs, maar ook andere variëteit van heerlijke malse vlees- en verse visgerechten. Alles wordt gemaakt met dagverse producten en dat proef je ook!

Eten bij Restaurant Sapporo is een ware belevenis in een eigentijdse sfeer. Restaurant Sapporo heeft een bijzonder interieur met subtiele hinten van Japanse en Aziatische invloeden.

Voeg je een mooie Japans sake of een frisse Japans biertje en je hebt de perfecte avond voor een zakelijk diner of vriendenuitje!

Kom een keertje bij ons langs en proef het zelf.

Reserveer snel en tot ziens in Restaurant Sapporo!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

De plaats was niet geweldig. Iedere keer dat de deur open ging zal je in de kou. Toen de bar slushy maakte schrokken wij en konden wij elkaar niet meer verstaan

di 13 oktober 2020

A.

Wij komen hier vrij regelmatig en Sapporo heeft voor ons echt de lekkerste sushi! Ook nu met de Corona maatregelen was alles keurig geregeld!

di 13 oktober 2020

Ç.

Ondanks de maatregelen een gezellige avond gehad, mede dankzij super vriendelijke en attente bediening!

vr 09 oktober 2020

M.

Heel erg goed weer 👌🏻

vr 02 oktober 2020