account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sardis

Sardis

Italiaanse gastronomie met een grote G

Ristorante Sardis is al sinds 1984 een begrip in Italiaanse en Sardische specialiteiten. Geniet bij ons van de verfijnde en gevarieerde Italiaanse keuken op haar best.

Tiziano is zijn culinaire wandeling begonnen met als jonge knaap te werken in het voormalig restaurant Belle fleur bij chef Jan Buytaert en is erna beginnen werken als ober in Ristorante Sardis bij voormalig eigenaar chef Sandro Piga, na 12 jaar in dienst heeft hij de zaak overgenomen en is nu al reeds 10 jaar zelfstandige. Zijn echtgenote Eveline heeft hem gevolgd in zijn culinaire wandeling en graag verwelkomen ze jullie bij Ristorante Sardis.
  • Italiaans
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

TOP!

vr 16 oktober 2020

V. uit Brasschaat

Heerlijke gerechten . We komen zeker terug.

do 08 oktober 2020

K. uit Merksem

Wij zijn een paar keer komen eten toen de zaak nog in Merksem was. Nu voor de eerste keer in de nieuwe zaak komen tafelen. Wauw. Het was al een super ervaring de vorige keren, maar nu hebben jullie het toch wééral naar een hoger niveau getild. Proficiat en bedankt, voor de fijne ervaring. Tot snel!

zo 04 oktober 2020

S.

Altijd vriendelijk en voorkomend. Fijne kaart met regelmatig nieuwe gerechten. Top restaurant

vr 02 oktober 2020