no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Scharrels & Schuim

Scharrels & Schuim

Niets ruikt er lekkerder, niets smaakt er lekkerder. Er gaat niets boven een mals kippetje van het spit. ‘s Middags, ‘s avonds en ‘s nachts – geen moment dat gegrilde kip tegenstaat.

In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar. Verder op de kaart van Scharrels & Schuim: Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus, portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren wij: kipsalon.

Eén van de eyecatchers is de antieke weegschaal. Op het terras staan grote picknicktafels en bij mooi weer komt er een grote barbecue te staan. Verspreid over twee verdiepingen biedt Scharrels & Schuim een stoel aan honderd gasten. De uitschuifbare gevel scheidt het restaurant van de take away corner.

Van de tap zijn tien speciaalbieren verkrijgbaar waaronder Kornuit, Grimbergen en Peroni, per fles het driedubbele. Op de bovenste verdieping worden de beste gin tonics van Rotterdam geschonken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.1

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit

Madelon Weulink

Smullen van de overheerlijke kip in een fijn gezellige ongedwongen sfeer met lekkere achtergrondmuziek en vriendelijke service! Dikke vette aanrader

vr 30 maart 2018

A.

Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.

za 17 maart 2018

P.

Leuke eb vlotte bediening en lekker eten voor een goede prijs.

do 01 maart 2018

J.

Hier heerlijk gezeten met een groepje. Leuke bediening, lekker eten. Als er iets was, gaf je het aan en werd het geregeld. Toetjes waren subliem 👌🏻

wo 21 februari 2018