account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Scharrels & Schuim

Scharrels & Schuim

Niets ruikt er lekkerder, niets smaakt er lekkerder. Er gaat niets boven een mals kippetje van het spit. ‘s Middags, ‘s avonds en ‘s nachts – geen moment dat gegrilde kip tegenstaat.

In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar. Verder op de kaart van Scharrels & Schuim: Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus, portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren wij: kipsalon.

Eén van de eyecatchers is de antieke weegschaal. Op het terras staan grote picknicktafels en bij mooi weer komt er een grote barbecue te staan. Verspreid over twee verdiepingen biedt Scharrels & Schuim een stoel aan honderd gasten. De uitschuifbare gevel scheidt het restaurant van de take away corner.

Van de tap zijn tien speciaalbieren verkrijgbaar waaronder Kornuit, Grimbergen en Peroni, per fles het driedubbele. Op de bovenste verdieping worden de beste gin tonics van Rotterdam geschonken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten engoeie sfeer(ook bij het personeel, wat ik persoonlijk erg kan waarderen). Echt top, tot binnenkort!

di 05 februari 2019

R.

Heerlijk gegeten. Zat echt vol van het broodje pulled chicken. Ga er zeker wel vaker eten.

ma 28 januari 2019

L.

Heerlijke sfeervolle setting! Top avond gehad.

za 12 januari 2019

Brenda van Straaten

Lekkere kip. Friet was mij te zout. Vee keuze aan drank. Service goed. Lekker kunnen zitten en kletsen.

di 11 december 2018