account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Scharrels & Schuim

Scharrels & Schuim

Niets ruikt er lekkerder, niets smaakt er lekkerder. Er gaat niets boven een mals kippetje van het spit. ‘s Middags, ‘s avonds en ‘s nachts – geen moment dat gegrilde kip tegenstaat.

In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar. Verder op de kaart van Scharrels & Schuim: Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus, portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren wij: kipsalon.

Eén van de eyecatchers is de antieke weegschaal. Op het terras staan grote picknicktafels en bij mooi weer komt er een grote barbecue te staan. Verspreid over twee verdiepingen biedt Scharrels & Schuim een stoel aan honderd gasten. De uitschuifbare gevel scheidt het restaurant van de take away corner.

Van de tap zijn tien speciaalbieren verkrijgbaar waaronder Kornuit, Grimbergen en Peroni, per fles het driedubbele. Op de bovenste verdieping worden de beste gin tonics van Rotterdam geschonken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Super lekker gegeten, snelle service en vriendelijke mensen.

za 21 juli 2018

Madelon Weulink

Super chille tent met heerlijk eten en fijne muziek en relaxte bediening!

do 19 juli 2018

M.

Originele kaart, erg leuke alerte en vlotte bediening en ons eten smaakte heerlijk!

vr 29 juni 2018

M.

Lekker eten. Niet ingewikkeld maar gewoon goed. Prijs-kwaliteit zeer in orde. Leuke sfeer in de zaak en ook nog een leuke Italiaanse ober!

wo 09 mei 2018