no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Scharrels & Schuim

Scharrels & Schuim

Niets ruikt er lekkerder, niets smaakt er lekkerder. Er gaat niets boven een mals kippetje van het spit. ‘s Middags, ‘s avonds en ‘s nachts – geen moment dat gegrilde kip tegenstaat.

In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar. Verder op de kaart van Scharrels & Schuim: Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus, portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren wij: kipsalon.

Eén van de eyecatchers is de antieke weegschaal. Op het terras staan grote picknicktafels en bij mooi weer komt er een grote barbecue te staan. Verspreid over twee verdiepingen biedt Scharrels & Schuim een stoel aan honderd gasten. De uitschuifbare gevel scheidt het restaurant van de take away corner.

Van de tap zijn tien speciaalbieren verkrijgbaar waaronder Kornuit, Grimbergen en Peroni, per fles het driedubbele. Op de bovenste verdieping worden de beste gin tonics van Rotterdam geschonken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.2/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit

M.

Lekker eten. Niet ingewikkeld maar gewoon goed. Prijs-kwaliteit zeer in orde. Leuke sfeer in de zaak en ook nog een leuke Italiaanse ober!

wo 09 mei 2018

H.

De halve kip is echt super lekker!

wo 02 mei 2018

J.

Voor ons de beste en gezelligste kip rotisserie van Rotterdam! Gezellig en net terras met professionele bediening. Heerlijke, eerlijke en echte Rotterdamse kwaliteit. Blijft na deze 3e keer nog steeds onze favoriet. Chapeau!

za 21 april 2018

Lusgarda Mathilda

Good Food and service🙌🏾

vr 20 april 2018