accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

George Cocktails & Food

Contact

Social media

Niets ruikt er lekkerder, niets smaakt er lekkerder. Er gaat niets boven een mals kippetje van het spit. ‘s Middags, ‘s avonds en ‘s nachts – geen moment dat gegrilde kip tegenstaat.

In de nieuwste street food bar van Rotterdam draait alles om gegrilde kip van topkwaliteit. Veertig kippen kunnen tegelijkertijd garen in die stoere rotisserie, de grootste in Nederland verkrijgbaar. Verder op de kaart van Scharrels & Schuim: Thaise kippensoep, wrap gevuld met gegrilde kippendijen en barbecuesaus, portie kippeling, caesarsalade in diverse maten. En als tegenhanger van de Rotterdamse kapsalon serveren wij: kipsalon.

Eén van de eyecatchers is de antieke weegschaal. Op het terras staan grote picknicktafels en bij mooi weer komt er een grote barbecue te staan. Verspreid over twee verdiepingen biedt Scharrels & Schuim een stoel aan honderd gasten. De uitschuifbare gevel scheidt het restaurant van de take away corner.

Van de tap zijn tien speciaalbieren verkrijgbaar waaronder Kornuit, Grimbergen en Peroni, per fles het driedubbele. Op de bovenste verdieping worden de beste gin tonics van Rotterdam geschonken.
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10Kwaliteit
  • 8.6/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Paulo Marques

Heerlijk terras buiten, gezellige bediening en het eten was super!

wo 22 juni 2022

R.

Leuk de muziek 1990

za 11 juni 2022

J.

Voor het eerst hier gegeten, een gezellige zaak,vriendelijke en snelle bediening ! Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar ! Tot ziens !

wo 08 juni 2022

Priscilla Buijtendijk

Vriendelijk personeel en lekker gegeten

za 04 juni 2022