account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Schoonheidsinstituut Els van Gogh

Schoonheidsinstituut Els van Gogh

Al veertig jaar zorgt Els van Gogh, eigenaresse van SpaMedica Els van Gogh, samen met haar team voor deskundigheid omgeven met een ontspannen sfeer.
Om het uiterlijk te verzorgen kunnen dames en heren bij SpaMedica™ Els van Gogh allerlei SPA en MEDSPA behandelingen ondergaan. Vandaar de toepasselijke slogan: Beauty without Boundaries.
Van wimpers verven en massage tot aan resultaatgerichte huidbehandelingen voor o.a. huidveroudering, acne, ontsierende adertjes, couperose en pigmentvlekjes. SpaMedica™ Els van Gogh is de meest vooraanstaande kliniek voor laserontharing, het aanbrengen en herstellen van Permanente make-up en de nieuwste laser behandelingen voor huidverstrakking, lichaamcontourverstrakking en cellulitisverbetering zoals Skintyte en Smoothshapes. Onze resultaatgerichte gezichtsbehandelingen zoals de DermaFacial en DermaGenesis Medische Microdermabrasie worden vaak ingezet samen met onze exclusieve huidverbeteringsmerken DermaQuest en Lycogel.
Stel een vraag
koop cadeaubon