account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Over de Tong

Restaurant Over de Tong

Over de Tong
Lekker lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen? Dan zit je goed bij Over de Tong, het Beste Theaterrestaurant van Nederland!

Ga je naar de voorstelling en wil je van tevoren komen eten, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je op tijd in de zaal bent. Als er een pauze in de voorstelling zit, kun je aan datzelfde tafeltje genieten van je pauzedrankje. Bij het reserveren van je theaterkaarten kun je direct een theatermenu bijboeken. En dan ben je nog voordeliger uit ook.

Openingstijden
Van dinsdag tot en met zondag is Over de Tong geopend vanaf 11.30 uur. Dineren is mogelijk op voorstellingsavonden (uitzonderingen voorbehouden).
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Vergaderzaal
  • Terrassen
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anoniem Oostendorp

Echt geweldig 7 maart zullen wij er weer zijn 👍

za 01 februari 2020

Toos Van Leeuwen

Door het uitvallen van apparatuur konden we de weg naar het restaurant niet goed vinden. Iemand was zo behulpzaam om ons telefonisch de weg te wijzen en ons zelf op te wachten en een stukje mee te rennen naar de parkeergarage. Hoe mooi is dat!!

do 30 januari 2020

N.

Lekkere gerechten

do 30 januari 2020

K. uit Merksplas

Lekker eten in een rustige omgeving met vriendelijk en professioneel personeel. Ik ga zeker nog terug. Een ideale manier om een avond in schouwburg de Kring te starten.

vr 24 januari 2020