account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Over de Tong

Restaurant Over de Tong

Over de Tong
Lekker lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen? Dan zit je goed bij Over de Tong, het Beste Theaterrestaurant van Nederland!

Ga je naar de voorstelling en wil je van tevoren komen eten, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je op tijd in de zaal bent. Als er een pauze in de voorstelling zit, kun je aan datzelfde tafeltje genieten van je pauzedrankje. Bij het reserveren van je theaterkaarten kun je direct een theatermenu bijboeken. En dan ben je nog voordeliger uit ook.

Openingstijden
Van dinsdag tot en met zondag is Over de Tong geopend vanaf 11.30 uur. Dineren is mogelijk op voorstellingsavonden (uitzonderingen voorbehouden).
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Vergaderzaal
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. H. M Nefs

Vegan eten was geen probleem

vr 06 december 2019

T.

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door een medewerker van Over de Tong. Je hoeft je geen zorgen te maken over je jas, omdat deze netjes wordt opgehangen in de garderobe van De Kring. Tijdens het diner word je op een vriendelijke wijze bediend. De medewerkers houden tevens erg goed rekening met iemand met een intolerantie voor gluten. Dat is erg fijn. Al met al hebben wij een heel fijne ervaring gehad bij Over de Tong en wij komen zonder meer nog een keer terug, zowel bij Over de Tong als De Kring.

za 30 november 2019

Marcel van Oorschot

Heerlijk hapje eten (compliment voor de kok!) in relaxte omgeving. Vooral het aanbod om de pauzedrankjes al klaar te zetten: super. Marcel en Sanne

vr 29 november 2019

D.

ons was geadviseerd om 3 uur voor aanvang van de voorstelling te komen. Dat vonden we wat (erg) lang. Maar, eerlijk is eerlijk, dat hadden we van tevoren ook zelf kunnen bedenken.

za 23 november 2019