account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Over de Tong

Restaurant Over de Tong

Over de Tong
Lekker lunchen, uitgebreid dineren of gezellig borrelen? Dan zit je goed bij Over de Tong, het Beste Theaterrestaurant van Nederland!

Ga je naar de voorstelling en wil je van tevoren komen eten, dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je op tijd in de zaal bent. Als er een pauze in de voorstelling zit, kun je aan datzelfde tafeltje genieten van je pauzedrankje. Bij het reserveren van je theaterkaarten kun je direct een theatermenu bijboeken. En dan ben je nog voordeliger uit ook.

Openingstijden
Van dinsdag tot en met zondag is Over de Tong geopend vanaf 11.30 uur. Dineren is mogelijk op voorstellingsavonden (uitzonderingen voorbehouden).
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • Vergaderzaal
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Sfeervol restaurant, perfecte bediening en het eten was subliem. We hebben hier heerlijk genoten voordat we naar de voorstelling gingen!

vr 18 oktober 2019

M.

We hebben heerlijk gegeten, jammer voor jullie dat het niet druk was in het restaurant, maar de Partizanen zaten er gelukkig ook:)

do 10 oktober 2019

Annette Van Den Heuvel - Hasenoot

Heerlijk gegeten in een fijne sfeer. Compliment voor de bediening. Zeer vriendelijk , behulpzaam en gastvrij!

za 05 oktober 2019

Anoniem Wesel

Perfecte bediening en een uitstekende keuken.Goede ambiance en aan te bevelen voor een volgende keer.Gerry en Toon Wesel

zo 22 september 2019