account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sems

Sems

Als u onze zaak binnenkomt, bevindt zich links het restaurant met open keuken en rechts het wijncafé. Op het eerste gezicht lijken het gescheiden ruimtes, maar achterin gaat het restaurant over in het wijncafé. Gasten kunnen dus letterlijk rondlopen. Op de bovenverdieping is een ruimte voor feesten en partijen, vergaderingen en andere meetings. Deze gelegenheid hebben we heel praktisch ‘sems boven’ genoemd. Het hele pand heeft een rustgevende maar ook moderne, strakke uitstraling door een bijzondere inrichting.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Robert Douma

Heb in de bovenzaal mijn verjaardag gevierd en SEMS heeft mij hierin totaal “ontzorgt” , ik heb me nergens druk over hoeven maken.. top locatie en diverse hapjes, je kunt je feest met een gerust hart aan ze over laten!

zo 17 maart 2019

L.g. Sjauw

Ik voel me heel thuis bij Jeroen en zijn team. Dat vindt iedereen met wie ik gezellig knus geniet door de fantastisch gebalanceerde gerechten. Zelf mag ik graag koken. En ik proef de passie in de Sems diners dan ook daarbij. Een avondje Sems voor een feestje, ontspanning, een momentje voor jezelf, meer eens aan bij Sems. Proef eens de sfeer in het mooie pand. Heel veel dank aan Jeroen en zijn team. Een fan.

za 02 maart 2019

Ad de Ruiter

Een van mijn favoriete restaurants. Plezierige manier van eten: meerdere kleine gerechten. Voedsel van perfecte kwaliteit en alle ingrediënten supervers..

za 23 februari 2019

Anoniem Tinie Van Der Meulen

Heerlijke wijnen; lekker gegeten. Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg over de producten

vr 01 februari 2019