account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sems

Sems

Als u onze zaak binnenkomt, bevindt zich links het restaurant met open keuken en rechts het wijncafé. Op het eerste gezicht lijken het gescheiden ruimtes, maar achterin gaat het restaurant over in het wijncafé. Gasten kunnen dus letterlijk rondlopen. Op de bovenverdieping is een ruimte voor feesten en partijen, vergaderingen en andere meetings. Deze gelegenheid hebben we heel praktisch ‘sems boven’ genoemd. Het hele pand heeft een rustgevende maar ook moderne, strakke uitstraling door een bijzondere inrichting.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anton Westerkamp

Prima uitleg en zeer klantgericht, chapeau!

di 17 september 2019

C.

We hebben bij jullie weer heerlijk gegeten en gedronken, goede kwaliteit producten, mooie opmaak, fijne sfeer en leuke ambitieuze mensen.

zo 08 september 2019

F.

Heerlijk gegeten! Teveel lekkere gerechten op de kaart dat het lastig is te kiezen, maar ik kreeg goede adviezen van het bedienend personeel. Een heerlijke avond uit!

za 17 augustus 2019

R.

Concept is leuk, eten was heerlijk en bediening vriendelijk en kundig. We hadden om 18.00 uur gereserveerd voor een culinair avondje uit en dat werd het. We gingen rond 22.00 uur weer weg.

vr 16 augustus 2019