account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Senor PP

Senor PP

Zodra je Señor PP binnenstapt, waan je je op een verre vakantie. Buenos tardes, senores y senoritas. Het vuurtje brandt in de Spaanse buitenoven, zie je, er klinkt muziek die vrolijk Zuid-Amerikaans aandoet, je ziet mensen praten, lachen en puur genieten. En – hoe vertrouwd – als je je omdraait en naar buiten kijkt, zie je de prachtig aangelichte Ujese Petruskerk, de parel van Uden.

Ja, glimlach je, dit is het ware leven.

Je gaat zitten en alles valt van je af. Vanavond is de wereld mooi. Mooier, eerlijker en gelijkwaardiger dan ooit. Vanavond ben je geen Nederlander. Nee, vanavond ben je een wereldburger. Een Bourgondiër!

En weet je, het is je van harte gegund. Enjoy. Abraza la vida. Pluk de dag.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ingeborg Maas

Was erg lekker, goed geluisterd naar wat we niet lusten. Goede porties, niet overdreven zodat van alles weggegooid moet worden. Bovendien werd jarige vriend verrast met "vuurwerk fontijntje" bij het dessert. Was erg leuk!

di 02 oktober 2018

J.

Alles was goed bereid en mooi opgediend Service prima ,goede uitleg gerechten.Zeer vriendelijke bediening.

za 29 september 2018

E.

De bediening was Top!! Het eten was super lekker vooral die speciaal voor ons bereide kapsalon. En de drankjes vielen ook erg in de smaak. We hebben echt een top avond gehad. Dank jullie wel!

vr 28 september 2018

Peter Asselman

De kwaliteit was prima en de gevarieerdheid was heel goed. De service was ook heel goed, we waren blij dat er wat pauzes tussen de serveermomenten zaten.

vr 28 september 2018