Resengo - Reserveer bij Sense Restaurant in ‘s-Hertogenbosch friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Sense Restaurant

Sense Restaurant

Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit ingrediënten. "Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen tot een compositie om van te genieten. Smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen."

"Sense Restaurant bestaat sinds 2008. In 2011 ontvingen wij een Michelinster. Dat was eerlijk gezegd een complete verrassing. Deze hebben we weten te prolongeren. Toch heeft Sense Restaurant ook daarna niets van zijn karakter verloren. De intentie waarmee wij onze gasten verwelkomen en verwennen is nog altijd even oprecht. Gastvrijheid zit in ons hart. Dat geldt voor de mensen voor en achter de schermen."
Speciaal voor u

Zoveel gasten, zoveel wensen. Wij vinden het belangrijk dat u het helemaal naar de zin hebt. Dus als u speciale wensen hebt, kunt u dat gerust kenbaar maken. Een bezoek aan Sense moet namelijk speciaal zijn voor u. Uw komst is voor ons ook heel bijzonder. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Nanda Van Den Akker

Eten was heerlijk, ambiance is super en uitermate kundige en vriendelijke bediening. Een aanrader.

Vr 09 maart 2018

Aymeric Dordonat

De sommelier was erg vriendelijk. Helaas vergat een van zijn collega's het brood een paar keer.

Vr 09 maart 2018

J. uit Roeselare

jong en beetje onervaren

Vr 09 maart 2018

Anne Bijvank

Heerlijke bijzondere avond gehad. Met verrassende smaken en gerechten. Fijne gezellige bediening, in het bijzonder de 'zwangere' dame die op een speelse manier over de wijnen vertelde en humor had! Echte aanrader voor een bijzondere avond!

Vr 02 maart 2018