account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sense Restaurant

Sense Restaurant

Patron cuisinier Dennis Middeldorp haalt het beste uit ingrediënten. "Bij het bedenken van een gerecht wil ik de essentie van smaken samenbrengen tot een compositie om van te genieten. Smaak, kleur, mondgevoel, de sfeer in het restaurant; alles moet kloppen."

"Sense Restaurant bestaat sinds 2008. In 2011 ontvingen wij een Michelinster. Dat was eerlijk gezegd een complete verrassing. Deze hebben we weten te prolongeren. Toch heeft Sense Restaurant ook daarna niets van zijn karakter verloren. De intentie waarmee wij onze gasten verwelkomen en verwennen is nog altijd even oprecht. Gastvrijheid zit in ons hart. Dat geldt voor de mensen voor en achter de schermen."
Speciaal voor u

Zoveel gasten, zoveel wensen. Wij vinden het belangrijk dat u het helemaal naar de zin hebt. Dus als u speciale wensen hebt, kunt u dat gerust kenbaar maken. Een bezoek aan Sense moet namelijk speciaal zijn voor u. Uw komst is voor ons ook heel bijzonder. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant.
  • 1 *
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mark de Graaf

November 2018 voor het eerst gedineerd bij Sense en dat was een revelatie. Nu geluncht en dat was zeker zo verrassend!

di 22 januari 2019

R.

Heerlijk gegeten in het restaurant en geslapen in het hotel. Top ontbijt op de kamer.

za 12 januari 2019

Ron Van peer

Het waren overheerlijke schilderijtjes met spannende , avontuurlijk en mooie wijnen gepresenteerd door een sympathieke , gepassioneerde sommelier.

za 05 januari 2019

A.

In een woord PERFECT.

vr 28 december 2018