account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Senses

Senses

Senses is een warm en intiem restaurant in het centrum van Amsterdam met een open keuken waar 'food art' gerechten, die de zintuigen prikkelen, worden gecreëerd. Chef Lars Bertelsen is gespecialiseerd in onconventionele gerechten die het culinaire vakmanschap van hem en zijn team onderstrepen. Elk gerecht bestaat uit onverwachte combinaties en elementen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten. Maak een keuze uit het wisselende 4 tot 7 gangen menu. Laat je leiden door de vijf zintuigen en ga op ontdekkingsreis. Chef Lars Bertelsen en zijn team kijken ernaar uit jou van een tintelend en oogstrelend culinaire beleving te voorzien!
Rudy van den Blink, Rianne Steenkamp en hun team, zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen, zorgen voor een heerlijke lunch of diner.
  • WiFi
  • Fusion
  • € 50 - 100
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Excellent food, waiting staff 10/10, overall an excellent experience. Will return for special occasions!

ma 09 december 2019

C.

Absolutely loved it...had the full 7 courses with wine pairing...fabulous food and service. Would definitely recommend you to go try!

za 07 december 2019

A.

Verrassende gerechten, uitstekend van smaak. Enthousiaste bediening dat weet waar ze over praten. Echt een aanrader. We komen niet uit de buurt maar Senses zeker een reden om terug naar Amsterdam te gaan.

za 07 december 2019

H.

Wonderful staff well presented and informative , described each dish with enthusiasm and great knowledge. Wine pairing was excellent

do 05 december 2019