account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sensunik

Sensunik

We hebben iets nieuws voor u!

In Sensunik kan je voortaan genieten van 2 formules. Tijdens de week mag de speelzolder even bijkomen van het drukke weekend en worden de lichten gedoofd op de bovenste verdieping.
Tijdens het weekend mag het dak eraf. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond komt de speelzolder weer met de grote glimlach in volle actie.


Mogen wij ons even voorstellen?

De smakelijke gerechten uit de keuken onder leiding van chef Amber De Wispeleir worden u met veel plezier voorgesteld door ons enthousiast team. Bezielster Sophie Raemdonck zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op wieltjes loopt.


Sensunik, creating your memories since 1986.

Ben je op zoek naar ongedwongen gezelligheid in een eigentijds kader en uiteraard naar eerlijk en heerlijk eten?
Sensunik is reeds 30 jaar een traditie in Antwerpen en meer dan ooit gaat deze hotspot nu voor authenticiteit, warmte en genieten van de eerlijke Frans-Belgische keuken in een gezellig nest.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

Ramphy Eduardo Fermin

neem het van mij aan, bij Sens-unik zit je goed geen spijt van zuiver, dus neem jou geliefde gerust mee .

vr 10 augustus 2018

Phillippe Legrand

Ben erg blij dat het restaurant terug open is. Heb een heerlijke carpaccio van runds met een creatie van krab gegeten. De suggestie van kabeljauw was top. Het was daarenboven een heerlijke avond om op het terras te genieten, niet enkel van het gezelschap, maar ook van een uitstekende Condrieu.

wo 08 augustus 2018

Frank Van Opbroecke

Vriendelijke ontvangen, mooi kader en een gezellig terras. Heel lekker eten. Geen grote kaart waardoor je supperverse schotels krijgt. Mooie suggesties. Goed aanbod van wijnen. Echt een topper. ,

za 07 juli 2018

Lisette Daniels

Gezellig restaurant, eten was uitstekend. Zeker een aanrader als je de kindjes meeneemt. Zij vervelen zich geen moment en de volwassenen kunnen rustig tafelen.

vr 06 juli 2018