account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sensunik

Sensunik

We hebben iets nieuws voor u!

In Sensunik kan je voortaan genieten van 2 formules. Tijdens de week mag de speelzolder even bijkomen van het drukke weekend en worden de lichten gedoofd op de bovenste verdieping.
Tijdens het weekend mag het dak eraf. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond komt de speelzolder weer met de grote glimlach in volle actie.


Mogen wij ons even voorstellen?

De smakelijke gerechten uit de keuken onder leiding van chef Amber De Wispeleir worden u met veel plezier voorgesteld door ons enthousiast team. Bezielster Sophie Raemdonck zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op wieltjes loopt.


Sensunik, creating your memories since 1986.

Ben je op zoek naar ongedwongen gezelligheid in een eigentijds kader en uiteraard naar eerlijk en heerlijk eten?
Sensunik is reeds 30 jaar een traditie in Antwerpen en meer dan ooit gaat deze hotspot nu voor authenticiteit, warmte en genieten van de eerlijke Frans-Belgische keuken in een gezellig nest.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N. uit Antwerpen

Super lekker, perfecte service En fantastisch concept om met de kids te doen!

za 31 augustus 2019

GEERT VAN GEERT

Hartelijke ontvangst, leuk kader, goede bediening, lekkere gerechten, perfecte cuisson van vis en vlees. Wij komen zeker terug !

za 24 augustus 2019

Phillippe Legrand

Fantastisch genoten van het mooie terras. De sneeuwcrab met Sint-Jacobsvruchten was heerlijk. Als hoofdgerecht hebben we genoten van de gebakken kabeljauw met chorronsaus. Perfect gebakken. We hebben een lekkere Meursault van Domaine Bouzereau gedronken.

do 22 augustus 2019

F. uit Antwerpen

Man, man, man, man! Wat staat die Amber De Wispeleir op hoog niveau te koken. Gisterenavond weggeblazen door haar versie van tartaar van krab en een onvergetelijk citrus-dessert. Mijn overbuur en ik kozen voor de zeetong als hoofdgerecht. "De beste zeetong die ik ooit heb gegeten", klonk het aan de overkant. Daar sluit ik mij heel graag bij aan. Tot binnenkort, hopelijk ook dan weer op het zalige luxe-terras.

wo 21 augustus 2019