account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sensunik

Sensunik

We hebben iets nieuws voor u!

In Sensunik kan je voortaan genieten van 2 formules. Tijdens de week mag de speelzolder even bijkomen van het drukke weekend en worden de lichten gedoofd op de bovenste verdieping.
Tijdens het weekend mag het dak eraf. Vanaf vrijdagavond tot zondagavond komt de speelzolder weer met de grote glimlach in volle actie.


Mogen wij ons even voorstellen?

De smakelijke gerechten uit de keuken onder leiding van chef Amber De Wispeleir worden u met veel plezier voorgesteld door ons enthousiast team. Bezielster Sophie Raemdonck zorgt ervoor dat alles voor en achter de schermen op wieltjes loopt.


Sensunik, creating your memories since 1986.

Ben je op zoek naar ongedwongen gezelligheid in een eigentijds kader en uiteraard naar eerlijk en heerlijk eten?
Sensunik is reeds 30 jaar een traditie in Antwerpen en meer dan ooit gaat deze hotspot nu voor authenticiteit, warmte en genieten van de eerlijke Frans-Belgische keuken in een gezellig nest.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Phillippe Legrand

Het was weerom fantastisch. Heerlijk gegeten op het prachtige terras.

do 23 mei 2019

Didier Gaeveren

Gezellig ingericht restaurant, bistrogerechten van een uitstekend niveau. Wijn prijs/kwaliteit meer dan ok . Supergezellige speelzolder met oppas voor de kids.

zo 05 mei 2019

Elly Mollen

Zonder meer ... zeer fijne gastvrouw en personeel ! Het eten was echt heel heel lekker ! Top .... wij gaan zeer zeker terug

vr 03 mei 2019

Phillippe Legrand

Fantastisch lekker gegeten.

zo 21 april 2019