account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Shizen Asian Cuisine - Vijverlaan

Shizen Asian Cuisine - Vijverlaan

Welkom bij de nieuwste culinaire hotspot van Den Bosch. Shizen Fine Asian Cuisine staat voor 2 uur onbeperkt genieten van de hedendaagse kwalitatieve Aziatische keuken; fine dining, een echte Aziatische beleving in een luxe sfeer. We bieden de keuze uit meer dan 90 hoogstaande originele Fusion-, Sushi- en Grill-gerechten. Onze gerechten zijn hoog op smaak voor een ultieme smaaksensatie! Kies voor pure kwaliteit, kom met vrienden, kom zakelijk, kom met groepen. Het team van Shizen Fine Asian Cuisine kijkt er naar uit om iedere gast als een Aziatische keizer te ontvangen. Schuif aan en geniet van de echte moderne Asian keuken voor een vaste prijs. Reserveer snel je tafel!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Weer super lekker gegeten.

do 25 november 2021

M.

Heerlijke en sushi. Alles zag er suoermooi opgemaakt uit. Snelle en vriendelijke bediening. Kom er altijd met veel plezier.

za 20 november 2021

Gerard Hermsen

Gerechten zijn van een hoogstaande kwaliteit. Personeel erg vriendelijk.

vr 19 november 2021

C. uit Capelle aan den IJssel

De kwaliteit van dit restaurant is werkelijk uitstekend. De service van het bedienend personeel uitmuntend, zonder uitzondering. En de prijs/kwaliteitsverhouding is voor de geboden kwaliteit is eveneens perfect in orde. Wij komen speciaal uit Rotterdam om hier te kunnen eten. De gehele aanpak is zo volkomen verschillend van de diverse sushi-uitbaters als Shabu Shabu, Sumo en dergelijke. Dus Shizen, blijf svp uzelf en keep up the good work.

vr 19 november 2021