account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Si Versailles

Si Versailles

Gelegen in het hartje van het Zoute, op de Zeedijk, omgeven door kunstgalerijen met wereldfaam, decoratie- en designartikelen, uitstalramen met de laatste nieuwe modetrends, kortom alles om de zintuigen te prikkelen. De Royal Zoute Golf Club bevindt zich op loopafstand. Voor de wandelaar en natuurliefhebber ligt het duinengebied met het Natuurreservaat Het Zwin heel dichtbij.

Je kan er tafelen 'met zicht op zee'. Voor het stijlvol open terras werd een houten constructie op het strand (open tussen april en oktober) gemaakt.
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

koenraad bert

Deze vaste waarde in Knokke was zoals altijd een uitstekende ervaring! De linguini en de carpaccio waren verbluffend !! Tot heel binnenkort!

wo 31 oktober 2018

P. uit Brussel

Toujours les meilleurs moules de Knokke!

do 25 oktober 2018

Nicolas Hollanders de Ouderaen

Le Zoute at its best. Qualité et gentillesse. Que demander de plus lorsque beaucoup se contentent du minimum en croyant qu’ils sont intouchables et que d’autres travaillent dur pour continuer à exercer un métier qu’ils aiment pour le plaisir renouvelé de ceux qui reviennent ? CQFD !

za 06 oktober 2018

Magda As-Resseler

Wij gaan al jaren naar dit restaurant omdat het voor ons op alle gebied aan onze eisen voldoet, het eten is fijn en de bediening correct en sympathiek, het is er aangenaam vertoeven, keer op keer👍

zo 30 september 2018