Resengo - Reserveer bij Silo's in Boortmeerbeek friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Silo's

Silo's

Silo's is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuiglijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.

Silo’s is een samenwerking van Danny Vanderschueren, die culinaire geschiedenis schreef in het Mechelse restaurant Folliez, waar hij drie chefs naar een ster stuwde en zelf de beste wijnkaart van het land samenstelde, en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel's in Schiplaken.

Deze twee totaal verschillende achtergronden komen in Silo’s samen tot een totaal nieuw foodconcept met achter het fornuis een top team van professionals.

Silo’s is gehuisvest in een pand met een rijke geschiedenis: de mouterij van Boortmeerbeek. De reusachtige tuitmonden aan het plafond getuigen van de dagen dat de granen via het kanaal per schip werden aangevoerd en hier gestockeerd in afwachting van verdere verwerking. Ook vandaag staan goede grondstoffen centraal in deze zaal. Zij komen samen in uw bord tot originele creaties waarin eerlijkheid en smaak centraal te staan.

Te degusteren met een bijpassende wijn of een goed glas bier.
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Eric Duchesne

Attente, stijlvolle en vriendelijke bediening. Prima timing en oplettendheid op details. Goede begeleiding doorheen het grote wijnlandschap. Zeer gevarieerde kaart en dito suggesties. Verzorgde schotels, in één woord Af!...

Ma 12 maart 2018

C. uit Hever

Was heel lekker en heel goede bediening. We hebben er echt van genoten.

Zo 11 maart 2018

Dirk Kennis

Zoals steeds aangenaam vertoeven met super lekker eten!!!

Zo 11 maart 2018

Jenny Andries

Zoals steeds perfect !

Zo 11 maart 2018