account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Silo's

Silo's

Silo's is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuiglijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.

Silo’s is een samenwerking van Danny Vanderschueren, die culinaire geschiedenis schreef in het Mechelse restaurant Folliez, waar hij drie chefs naar een ster stuwde en zelf de beste wijnkaart van het land samenstelde, en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel's in Schiplaken.

Deze twee totaal verschillende achtergronden komen in Silo’s samen tot een totaal nieuw foodconcept met achter het fornuis een top team van professionals.

Silo’s is gehuisvest in een pand met een rijke geschiedenis: de mouterij van Boortmeerbeek. De reusachtige tuitmonden aan het plafond getuigen van de dagen dat de granen via het kanaal per schip werden aangevoerd en hier gestockeerd in afwachting van verdere verwerking. Ook vandaag staan goede grondstoffen centraal in deze zaal. Zij komen samen in uw bord tot originele creaties waarin eerlijkheid en smaak centraal te staan.

Te degusteren met een bijpassende wijn of een goed glas bier.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

Het is bij jullie altijd een genoegen om vriendelijk en hartelijk ontvangen te worden en heel lekker te eten in jullie schitterende interieur!

do 09 juli 2020

D. uit Putte

Prachtige zaak! Vlotte en vriendelijke bediening, superlekkere en mooi gedecoreerde borden, ontspanning ten top, keer op keer. Wij komen uiteraard nog terug! Dank aan het hele team voor de fijne avond.

do 09 juli 2020

Veronique Ots

Heerlijke maaltijden en wijnen, vlotte en heel vriendelijke bediening: zoals een restaurantbezoek hoort te zijn!

do 09 juli 2020

E. uit Leuven

Weer een heerlijk avondje uit! Zelfs in de corona-tijd, een topplaats! Lekker eten, veel keuze op de kaart ( niet erg dat er eventjes geen fingerfoods zijn :-))

wo 08 juli 2020