account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Silo's

Silo's

Silo's is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuiglijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.

Silo’s is een samenwerking van Danny Vanderschueren, die culinaire geschiedenis schreef in het Mechelse restaurant Folliez, waar hij drie chefs naar een ster stuwde en zelf de beste wijnkaart van het land samenstelde, en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel's in Schiplaken.

Deze twee totaal verschillende achtergronden komen in Silo’s samen tot een totaal nieuw foodconcept met achter het fornuis een top team van professionals.

Silo’s is gehuisvest in een pand met een rijke geschiedenis: de mouterij van Boortmeerbeek. De reusachtige tuitmonden aan het plafond getuigen van de dagen dat de granen via het kanaal per schip werden aangevoerd en hier gestockeerd in afwachting van verdere verwerking. Ook vandaag staan goede grondstoffen centraal in deze zaal. Zij komen samen in uw bord tot originele creaties waarin eerlijkheid en smaak centraal te staan.

Te degusteren met een bijpassende wijn of een goed glas bier.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Ramsel

Zalige kalfshersentjes en een lekkere eendeborst . Het vrouwtje heeft genoten van een lekkere kroket van varkenspoot en fijn gekruide gamba's. Hopelijk kunnen we snel terugkomen.

vr 13 maart 2020

N. uit Mortsel

Zeer verzorgde keuken. De bediening was echt zoals het hoort. Zeer attent en behulpzaam. Ik hou ervan om de mening van de ober te horen. Het moet niet altijd eenrichtingsverkeer zijn. Op het einde beslis ik wel, de klant. Zeer fijne avond. Bedankt aan team Silo's.

wo 11 maart 2020

Desire Gommers

Uiterst vriendelijk personeel en zeer vlotte service! We hebben genoten van het lekkere eten en het totale mooie plaatje! Dank u wel aan de hele ploeg voor de fijne avond!

za 07 maart 2020

K.

leuk kader met met een uitstekende bediening. Vooral een dikke pluim voor het personeel!!!

vr 06 maart 2020