accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Silo's

Contact

Social media

Silo's is een totaalconcept waar de eerlijke basiskeuken op een eigentijdse manier in ere wordt hersteld en een perfecte symbiose vormt met een uniek kader en een rijke geschiedenis. In Silo’s blijven de ervaringen niet beperkt tot bord en glas. Welkom op een kruispunt van nieuwe smaaksensaties, zintuiglijke prikkelingen en ontdekkingen waar nieuwe werelden voor u opengaan.

Silo’s is een samenwerking van Danny Vanderschueren, die culinaire geschiedenis schreef in het Mechelse restaurant Folliez, waar hij drie chefs naar een ster stuwde en zelf de beste wijnkaart van het land samenstelde, en Danny De Landtsheer, de drijvende kracht achter Taverne Square in Mechelen en Traiteur Daniel's in Schiplaken.

Deze twee totaal verschillende achtergronden komen in Silo’s samen tot een totaal nieuw foodconcept met achter het fornuis een top team van professionals.

Silo’s is gehuisvest in een pand met een rijke geschiedenis: de mouterij van Boortmeerbeek. De reusachtige tuitmonden aan het plafond getuigen van de dagen dat de granen via het kanaal per schip werden aangevoerd en hier gestockeerd in afwachting van verdere verwerking. Ook vandaag staan goede grondstoffen centraal in deze zaal. Zij komen samen in uw bord tot originele creaties waarin eerlijkheid en smaak centraal te staan.

Te degusteren met een bijpassende wijn of een goed glas bier.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Last minutes

Lunch

voor 2 personen

ma 5 juni 2023

12:00

Lunch

voor 3 - 4 personen

ma 5 juni 2023

12:30

Lunch

voor 2 personen

ma 5 juni 2023

12:30

Lunch

voor 4 personen

ma 5 juni 2023

13:00

Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 8.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sabine Geerdens

Top

za 03 juni 2023

P.

Voor een bevriend koppel dat we uitgenodigd hadden was het de eerste keer. Ze vonden het super goed en gaan zeker en vast nog terug gaan.

vr 02 juni 2023

Eddy Van Meerbeek

Een aanrader voor iedereen

vr 02 juni 2023

Marcel Cuylaerts

Kwaliteitsvolle producten heerlijk klaargemaakt en prima bediening, meer moet dat niet zijn. De bouillabaisse was subliem, met daarbij een superlekker rosétje van de maand = puur genieten!

ma 29 mei 2023