account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Chick

The Chick

Welkom in onze Rotisserie 2.0 onder leiding van Elsje Van den Bogaert, Mehdi Mathlouthi en Wim Voss met Fatima Bouzambou als leading chef. In de schaduw van onze trotste Sint-Romboutstoren wordt onze Josper Roast aangevuurd, worden de messen geslepen en staan Elsje, Mehdi en hun teams klaar om jullie gezelschap te ontvangen in het prachtige pand op het Sint-Romboutskerkhof.

Op het menu staat het Baskische Cou Nu gevogelte maar proef zeker onze Mechelse koekoek of Chakchouka. Ons Menu krijgt elk seizoen een stevige MAKE-OVER. Elk gerecht in de rotisserie wordt onderworpen aan twee uiterst belangrijke criteria: made with love, made to love. Je luncht en dineert in een uniek kader en met wat geluk hoor je vanop ons terras de kardinaal zijn plantjes water geven.

Hemels genieten just got real.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Voeding,drank en service alles tot in de puntjes verzorgd. Dit alles op een unieke locatie. Unieke ervaring. Bedankt aan The Chick & team

za 22 juni 2019

Ilse Robaye

Fantastisch! Een unieke setting in hartje Mechelen. Lekkere gerechtjes, een streling voor de tong en het oog. Wij komen zeker terug.

vr 21 juni 2019

David Herz

Een schitterend restaurant van topklasse! De menu was uiteenlopend van smaak maar elke keer een verrassing. De Baskische kip maakt zijn reputatie waar en we kijken uit om de volledige kaart te ontdekken!

do 20 juni 2019

Tinneke Verholen

10/10 TOP !!!

di 18 juni 2019