account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sjefs

Sjefs

Met de nieuwe zaak “Sjefs” willen we een vernieuwend concept uitwerken die de invloeden van Amerikaanse keuken brengt in een Belgisch jasje.

Met het sharing is caring concept willen we de mensen een leuke en gezellige avond laten beleven in een ongedwongen sfeer.

Grilling is Chiling.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Francis Frans

ons eerste bezoek aan deze zaak waardoor we niet goed wisten wat ons te wachten stond. We kozen voor de cod burger met warme groentjes en de reuzenbrochette met little gem sla en frieten. De cod burger was super en voorzien van een ruime portie kabeljauw en de groentjes waren krokant en ook heel lekker. De reuzenbrochette was een mix van vele vleessoorten en zeer lekker. Deze was blijkbaar al voorzien van een slaatje bijna gelijkaardig aan de little gem sla. De huisgemaakte frieten en mayonaise waren heel speciaal. Doordat de portie zeer ruim zijn, kon een dessert er niet meer bij! Deze komen we een volgende keer wel eens uitproberen. Onze lunch was zeer geslaagd zodat we zeker terug komen!

vr 19 november 2021

P.

Aangename bediening en setting , Pure rust

di 16 november 2021

Nathalie Lemiere

We waren met een gezelschap van 4 personen en bestelden verschillende fingerfood gerechten.lekker verrassende smaken en ruime porties! Ook heel lekkere wijn! Een aanrader.We gaan zeker terug!

za 13 november 2021

Cato Van Assche

Heel lekker gegeten, supervriendelijke bediening!!

zo 31 oktober 2021