account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Skin Solutions

Skin Solutions

Skin Solutions is een vooraanstaande schoonheidssalon in Hoorn. In onze schoonheidssalon kunt u kiezen uit de meest innovatieve behandelingen zoals huidverbetering, injectables, laserontharing, botox, massages en schoonheidsbehandelingen.

Skin-Solutions geeft u bij binnenkomst al het gevoel dat u van harte welkom bent. Persoonlijke aandacht en continuïteit hiervan zijn voor ons vanzelfsprekend. In deze drukke tijden is het belangrijk om te onthaasten en even niets te hoeven doen.

Onze stijlvolle salons zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. De producten zijn heel bewust gekozen voor optimale resultaten en jarenlange ervaring garandeert kwaliteitsbehandelingen op topniveau. Ons kernwoord is klantgerichtheid. Daarom adviseren en begeleiden wij u bij de keuze van een voor uw huid samengestelde behandeling en producten.

Met steeds vernieuwende behandelingstechnieken, producten en apparatuur kunnen wij aantoonbare huidverbetering realiseren. In onze shop vindt u ter ondersteuning voor thuis alle denkbare verzorgings-, make up producten en voedingssupplementen.

Alleen al bij de schoonheidsbehandelingen kunt u kiezen uit bijvoorbeeld acné behandeling, anti-age behandeling, bindweefselbehandeling, Botox en Restylane. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen, acné behandelingen, laser ontharen, face setting en permanent make up.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

R.

Uitstekende service en behandeling.

za 04 augustus 2018

Merel Huisman

Goed geholpen en goed advies gekregen. Heel aardig personeel. Prijzen zijn prijzig, maar rechtvaardig. Met fijne producten gewerkt, deze zijn helaas heel erg prijzig.

wo 01 augustus 2018

A.

Eerste keer bij skinsolutions, en ben zeer tevreden. Ik ben geholpen door Ashley, een jonge meid maar met heel veel ervaring. Ze zorgde ervoor dat ik heel erg op me gemak voelde, want ik keek heel erg tegen de behandeling op. Mijn huid is super zacht, en alles is netjes behandeld. Ik ga er vanaf nu vaker heen.

wo 25 juli 2018

Anita Boom

Gezellige sfeer. Zeer klantvriendelijk. Duidelijke en deskundige uitleg bij het kopen van producten. In één woord Top!!!!

do 28 juni 2018