no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Skin Solutions

Skin Solutions

Skin Solutions is een vooraanstaande schoonheidssalon in Hoorn. In onze schoonheidssalon kunt u kiezen uit de meest innovatieve behandelingen zoals huidverbetering, injectables, laserontharing, botox, massages en schoonheidsbehandelingen.

Skin-Solutions geeft u bij binnenkomst al het gevoel dat u van harte welkom bent. Persoonlijke aandacht en continuïteit hiervan zijn voor ons vanzelfsprekend. In deze drukke tijden is het belangrijk om te onthaasten en even niets te hoeven doen.

Onze stijlvolle salons zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. De producten zijn heel bewust gekozen voor optimale resultaten en jarenlange ervaring garandeert kwaliteitsbehandelingen op topniveau. Ons kernwoord is klantgerichtheid. Daarom adviseren en begeleiden wij u bij de keuze van een voor uw huid samengestelde behandeling en producten.

Met steeds vernieuwende behandelingstechnieken, producten en apparatuur kunnen wij aantoonbare huidverbetering realiseren. In onze shop vindt u ter ondersteuning voor thuis alle denkbare verzorgings-, make up producten en voedingssupplementen.

Alleen al bij de schoonheidsbehandelingen kunt u kiezen uit bijvoorbeeld acné behandeling, anti-age behandeling, bindweefselbehandeling, Botox en Restylane. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen, acné behandelingen, laser ontharen, face setting en permanent make up.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

C. uit Hoorn

Prima!

wo 18 april 2018

M.

Ik zie sinds de bindweefsel massage zeker verschil! Mijn huid is echt verbeterd; stralender en steviger. Mijn "hamsterwangen" zijn strakker geworden. Ziwt er veel beter uit. Echt een aanrader!

di 27 maart 2018

D.

Je wordt er heel professioneel en vakkundig geholpen. Ze zijn allemaal erg vriendelijk. Ik ben erg tevreden over het resultaat van mijn fibroblast behandeling. Er is goede nazorg. Skin Solutions is echt een aanrader!

vr 23 maart 2018

Anita Boom

Leuk ontvangst. Fantastisch en verhelderend gesprek gehad met de dokter. Top!!!

wo 21 maart 2018