account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Skin Solutions

Skin Solutions

Skin Solutions is een vooraanstaande schoonheidssalon in Hoorn. In onze schoonheidssalon kunt u kiezen uit de meest innovatieve behandelingen zoals huidverbetering, injectables, laserontharing, botox, massages en schoonheidsbehandelingen.

Skin-Solutions geeft u bij binnenkomst al het gevoel dat u van harte welkom bent. Persoonlijke aandacht en continuïteit hiervan zijn voor ons vanzelfsprekend. In deze drukke tijden is het belangrijk om te onthaasten en even niets te hoeven doen.

Onze stijlvolle salons zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. De producten zijn heel bewust gekozen voor optimale resultaten en jarenlange ervaring garandeert kwaliteitsbehandelingen op topniveau. Ons kernwoord is klantgerichtheid. Daarom adviseren en begeleiden wij u bij de keuze van een voor uw huid samengestelde behandeling en producten.

Met steeds vernieuwende behandelingstechnieken, producten en apparatuur kunnen wij aantoonbare huidverbetering realiseren. In onze shop vindt u ter ondersteuning voor thuis alle denkbare verzorgings-, make up producten en voedingssupplementen.

Alleen al bij de schoonheidsbehandelingen kunt u kiezen uit bijvoorbeeld acné behandeling, anti-age behandeling, bindweefselbehandeling, Botox en Restylane. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in elektrisch ontharen, acné behandelingen, laser ontharen, face setting en permanent make up.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Astrid Blom

Ik be na ing nadenken voor permanente mak ip gegaan..tw wenkbrauwen. Ben heel gezellig ontvangen,duidelijke uitleg en de tijd werd genomen. Voelde me bij de dames op mijn gemak. Bij Annly de behandeling gehad. SUUPER TEVREDEN. ga zeker reclame maken met mijn nieuwe look...top.

do 18 oktober 2018

C.

Professioneel en deskundig. Er wordt met je mee gedacht. Fijne salon!

di 16 oktober 2018

L.

Wat zo fijn is aan Skin Solutions is dat zij altijd kijken naar de huidige staat van je huid en altijd luisteren naar je wensen en daarop handelen, wat ook echt resultaat geeft.

di 16 oktober 2018

ttDiny Dini Emmerink

Was weer een heerlijke behandeling. En als extraatje een heerlijke hoofd- en voetmassage gratis! Kom er met veel plezier en soms is het net dat opkikkertje wat je soms nodig hebt na een drukke week.

di 28 augustus 2018