account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Skyview de Pier DinnerWheel

Skyview de Pier DinnerWheel

Een bezoek aan SkyView de Pier kan zeker niet ontbreken bij een dagje Scheveningen en de Pier. Ons unieke en luxe Giant Wheel biedt u gesloten gondels voorzien van airco en comfortabele zittingen. Zo heeft u geen last van weersinvloeden en geniet u optimaal van een geweldig uitzicht over land en zee!
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Wij hebben ontzettend genoten. Super vriendelijk personeel en een fantastische ervaring.

za 13 november 2021

Martin Den daas

Omdat ik niet wist wat er allemaal bij een high tea zat en ik ook niet op de website kon vinden wat er allemaal bij zat. Als ik had gezien dat er vis bij zat had ik kunnen zeggen dat wij geen vis lusten maar voor de rest was het een leuke ervaring. Groetjes martin

zo 07 november 2021

M.

Ondanks het mindere weer en harde wind was het een top uitje. Goede service, vriendelijk personeel en genoten van Prosecco en high tea. Een aanrader!!

wo 20 oktober 2021

E.

Het was super! wij en de kinderen hebben genoten van het lekkere eten en alle tijd dat wij in het reuzenrad mochten zitten. En ook nog eens met zonsondergang! echt een aanrader!

za 16 oktober 2021