Resengo - Reserveer bij Slagmolen in Opglabbeek friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Slagmolen

Slagmolen

In het hartje van Limburg vindt u, te midden van een groene oase, Restaurant Slagmolen.

Zoals de naam al doet vermoeden is het restaurant gevestigd in een authentieke watermolen gelegen aan de Bosbeekvallei te Opglabbeek.

Niet alleen het interieur vormt een uniek kader maar ook de prachtige tuin is de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van chefkok Bert Meewis en de gastvrijheid van diens echtgenote Karlijn Libbrecht.
  • 2 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

A. uit Tilburg

Lunchmenu schappelijk geprijsd. Klassieke keuken met hele goede smaken en uitstekende bereidingen. Luxe ambiance en een serviceteam met een gouden rand.

Wo 24 januari 2018

Joris De Vreese

Top !!!!Super genoten. Een plezier om hier te mogen vertoeven. Met vrienden twee uur gereden naar de Slagmolen en na de maaltijd twee uur terug doe je enkel als het de moeite loont en dit was het geval.

Wo 24 januari 2018

L. uit Hasselt

Als vaste klant werden wij weer als vorsten ontvangen door de gastvrouw. De bediening is perfect, kan niet beter. Met alle opmerkingen en verzoeken wordt rekening gehouden. Alles wordt met regelmaat aangevuld zonder dat iemand ernaar moet vragen. De gerechten zijn gewoonweg schitterend. De borden worden prachtig gepresenteerd. In 't kort : zoals steeds zullen wij binnen de kortste keren terug gaan naar De Slagmolen voor een vervolg op de culinaire prestaties. Een dikke proficiat aan het voltallige team van het restaurant !!

Vr 01 december 2017

B. uit Geel

Gewoonweg perfect. Zalige namiddag gehad.

Do 09 november 2017