account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sloop Wine & Dine

Sloop Wine & Dine

Sloop is de ‘gastrobar’ van Amersfoort waar u terecht kunt voor bijzondere gerechtjes met een passend glas wijn.

‘Een verbluffend interieur met de gastvrijheid van nu en een concept wat Amersfoort niet kent!’ Bij Sloop bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijk glas wijn in onze bar of een uitgebreid diner in het restaurant.

De inrichting is industrieel, de keuken verfijnd en de service van deze tijd. De menukaart bestaat uit kleine gerechten voor één prijs. SLOOP kent geen voorgerechten of hoofdgerechten. Wij bieden koude en warme gerechten, lekker bestellen naar behoefte en geniet daarmee van onze culinaire smaak sensaties.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.2

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.2/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nathalie Snel

Een zeer geslaagde 5e verjaardagsfeest met heerlijk eten en een top versierde ambiance! Chapaux!

do 06 december 2018

Annemieke van der Hoeven

Heeeeerlijk gegeten! Service was echt heel goed, professioneel, bijzonder vriendelijk en gezellige sfeer. En dat allemaal voor een prima prijs! Aanrader

vr 30 november 2018

I.

Lekker gegeten, goede service!

za 20 oktober 2018

S.

Ik heb hier met een vriendin en mijn moeder gegeten en het was fantastisch. We hebben drie gerechtjes per persoon gegeten en dat was voor ons precies genoeg. Alle smaken zijn geweldig op elkaar afgestemd en de porties in verhouding met de prijs. Het advies voor een passende wijn was helemaal perfect en de service zeer vriendelijk en geduldig. Mijn persoonlijke favoriet onder de gerechtjes was de coquille met avocado creme. Ik kom zeker nog eens terug om de rest van de kaart te proberen!

wo 19 september 2018