account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sloop Wine & Dine

Sloop Wine & Dine

Sloop is de ‘gastrobar’ van Amersfoort waar u terecht kunt voor bijzondere gerechtjes met een passend glas wijn.

‘Een verbluffend interieur met de gastvrijheid van nu en een concept wat Amersfoort niet kent!’ Bij Sloop bent u van harte welkom om te genieten van een heerlijk glas wijn in onze bar of een uitgebreid diner in het restaurant.

De inrichting is industrieel, de keuken verfijnd en de service van deze tijd. De menukaart bestaat uit kleine gerechten voor één prijs. SLOOP kent geen voorgerechten of hoofdgerechten. Wij bieden koude en warme gerechten, lekker bestellen naar behoefte en geniet daarmee van onze culinaire smaak sensaties.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Angela Van den Hengel

Geweldig avond gehad! Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk en meelevend personeel.

vr 13 september 2019

H.

Culinair genoten op terrasje aan het water.

za 24 augustus 2019

Joost Schoonwater

Bijzondere ervaring met de keuze uit allerlei kleine gerechtjes die je naar wens kan combineren. Daarbij steeds een uitstekende wijn. Tijdens het straatfestival een zeer aangename afsluiter van de dag.

vr 23 augustus 2019

Jeroen Bruinsma

Wat een fantastisch lekkere gerechten worden hier geserveerd! Kwalitatief van hoog nivo en uitgeserveerd door uiterst vriendelijk personeel die alles weten van de wijn- en spijskaart. Een aanbeveling waard, top!

do 15 augustus 2019