account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smit-Bokkum

Smit-Bokkum

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.

In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.

In het restaurant vindt u de originele huisgeroookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Kees Groothuizen

Kwaliteit is erg goed, gezellig met leuke bediening. We gaan zeker nog een keer.

vr 06 maart 2020

K.

Aan een fijn tafeltje hebben we boven verwachting lekker gegeten. Een heerlijke zalmtartaar en een apart lekker gerookte zeebaarsfilet. Bediening was goed en relaxed.

do 06 februari 2020

Patrick van Doorn

Echt een aanrader, het eten was geweldig en de bediening top.

za 18 januari 2020

Herman Ijff

het eten/kwaliteit en de service waren top.

di 14 januari 2020