account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smit-Bokkum

Smit-Bokkum

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.

In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.

In het restaurant vindt u de originele huisgeroookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

können wir sehr empfehlen !!! ausgezeichnete Qualität. Liebevolle, raffinierte Zubereitung. Freundlicher Service.

wo 14 augustus 2019

B.

Vriendelijke ontvangst en we kregen een mooie tafel. Bediening is zeer vriendelijk en attent. In een visrestaurant eet je vis en we hebben genoten van de (uit eigen rokerij) zalm, paling en aal. Wij hadden mooi weer en zaten buiten op het terras met uitzicht over de (jacht)haven. Ook binnen is het gezellig. Prima prijs/kwaliteit verhouding, zeker de moeite waard. Als je van plan bent om te gaan.....reserveren is verstandig.

za 27 juli 2019

Gunter D'Hondt

Het was super. Een aanrader voor iedereen. Wij gaan vanuit België zeker nog terugkomen om lekker te eten.

vr 26 juli 2019

U.

Es war, wie immer klasse.

do 25 juli 2019