accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Smit-Bokkum

Contact

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.

In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.

In het restaurant vindt u de originele huisgeroookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.5/10Service
  • 8.9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Hilversum

Gezellig, leuke bediening en het eten was heerlijk! Fijne locatie!

zo 12 mei 2024

S.

Heerlijk in het zonnetje gezeten en met Evert uitgebreid gekletst over de wijn. Het was weer top!

zo 12 mei 2024

Henriëtte Commandeur

Wij komen graag bij Smit-Bokkum! Het is een gezellig restaurant, het personeel ontzettend vriendelijk en het eten is uitstekend! Wij genieten iedere keer weer!

vr 03 mei 2024

Dominique Roels Verschueren

Heel lekker en heel vriendelijke bediening

di 30 april 2024