account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smit-Bokkum

Smit-Bokkum

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.

In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.

In het restaurant vindt u de originele huisgeroookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Uit Houten rijden wij naar Volendam speciaal voor Smit-Bokkum. Heerlijke vis!!

vr 18 oktober 2019

Francien van Daalen

Wat een fantastisch restaurant met heerlijk eten en erg gezellig personeel! Zowel voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht waren top! Absolute aanrader voor een avond heerlijk eten en gezelligheid.

za 12 oktober 2019

S.

Goede service en heerlijk eten.

di 10 september 2019

E.

Hele middag bij gedinched😋. Super leuk en relaxed. Geen enkele druk vanuit het personeel om plaats te maken........... Eten was heerlijk en supervriendelijke bediening!

zo 01 september 2019