account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smit-Bokkum

Smit-Bokkum

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Met de grootste toewijding wordt hier door de 5e en 6e generatie Smit-Bokkum dagelijks gewerkt om u het allerbeste te geven wat Volendam te bieden heeft, op een dromerige locatie aan het IJsselmeer.

In Paviljoen Smit-Bokkum is de wereldberoemde ambachtelijke palingrokerij gevestigd waar al sinds 1856 de enige echte beroemdste smaakmaker van Volendam wordt gerookt.

In het restaurant vindt u de originele huisgeroookte delicatessen terug samen met een selectie van oer-Volendamse streekgerechten. Een diner of lunch is ideaal te combineren met een rondleiding door de aan het restaurant grenzende palingrokerij of een bezoek aan het Palingsoundmuseum boven de rokerij. Bij Smit-Bokkum wordt eten een authentieke culinaire ervaring, en proeft u een smaak en gastvrijheid zoals het ooit is bedoeld.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wander Heide-Valk

Wij komen uit Enschede,we hebben dit restaurant afgelopen Februari ontdekt en het is echt een aanrader.Het eten verdiend een 10+ en de gastvrijheid een 20+.Het een echte aanrader gast vriendelijk en heerlijk eten.

di 13 oktober 2020

Miriam Evers

Wij hebben ons bezoek aan restaurant Smit-Bokkum als geweldig ondervonden. Geweldige kwaliteit eten, zeer vriendelijke bediening en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar👍😍

zo 11 oktober 2020

Martina Groeneveld

Echt de allerlekkerste paling (en overige vis ook) die we ooit hebben geproefd! Ondanks het regenachtige weer een heerlijke middag gehad.

do 01 oktober 2020

Paul Loveday

Een serieus super restaurant, vriendelijk en je wordt behandeld als een persoon niet een klant, complimenten aan iedereen 😘

wo 30 september 2020