accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Smoesjes

Contact

Ja ja, je leest het goed, restaurant Smoesjes in Utrecht is een restaurant zonder smoesjes!

Smoesjes is het vertellen van verhalen, zonder alle poespas en gewoon eerlijk: het is zoals het is. Dit is precies waar restaurant Smoesjes voor staat. Bij Smoesjes worden er zo veel mogelijk eerlijke producten met een verhaal geserveerd, het liefst uit de streek. Zo verkopen ze Ceaux bier, dat van een bierbrouwerij uit hun eigen wijk Oog in Al komt, er worden bio-limonades geschonken en verder zoveel mogelijk eerlijke producten gebruikt in de gerechten. Biologisch waar mogelijk!

De sfeer die bij restaurant Smoesjes hangt is heel relaxt. Heb je een avond geen zin om te koken? Dan eet je hier gewoon een voordelig hapje, of het nu met je vrienden, vriendinnen, kinderen of geliefde is, iedereen is welkom! Het concept van restaurant Smoesjes is om mensen te laten genieten van pure gerechten voor een betaalbare prijs.

De kurken vloer, witte stoelen en vrolijk gekleurde kussens, in combinatie met het logo van mos op de muur en het grote terras met kleurige bloemen op de tafels, zorgen voor een uitnodigende sfeer. Hier kun je zonder twijfel genieten van een heerlijke lunch of diner met eerlijke gerechten. What you see is what you get!

Een erg leuk concept op onze menukaart is de ‘soepterrine’. Ben je met meerdere mensen en heb je zin om een kopje soep te eten? Dat kan! Er verschijnt een pan met verse soep op tafel waar je zelf je eigen portie van kunt opscheppen. Leuk en vernieuwend. Ook de desserts worden op een bijzondere manier geserveerd. Deze wisselen dagelijks en worden op een grote houten plank uitgeserveerd, waarna je zelf de keuze maakt uit het dessert dat jou het lekkerst lijkt.

Al met al een gezellig, nonchalant restaurant, waar je heerlijk luncht of dineert met je vrienden of familie in de opkomende Utrechtse wijk Oog in Al, geen smoesjes!

We zien jullie graag in ons restaurant!

Martijn Houterman en Roy van den Brink
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 9.1/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Meerdere malen gegeten. Zeer goede kwaliteit. De menukaart is divers, maar zeker niet te uitgebreid. Dit geeft ruimte voor gerechten buiten de kaart, die ik vaak met plezier kies. Prijzen zijn goed, zelfs wanneer ik met vrienden ga die minder bestedingsruimte hebben dan kunnen die hier prima terrecht. Reserveren vanwege populariteit is een must. Sfeervolle en vriendelijke locatie. Ben blij dat we deze plek ontdekt hebben.

za 18 maart 2023

W.

Gezellig restaurant in de wijk met lekker eten !

vr 03 maart 2023

Ward Schepman

Smoejes is een geniaal buurtrestaurant. Heerlijk eten, de wijn was super en de bediening subliem.

di 21 februari 2023

Jacqueline van Engelen

No nonsense gewoon goed.

vr 17 februari 2023