account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smoesjes

Smoesjes

Ja ja, je leest het goed, restaurant Smoesjes in Utrecht is een restaurant zonder smoesjes!

Smoesjes is het vertellen van verhalen, zonder alle poespas en gewoon eerlijk: het is zoals het is. Dit is precies waar restaurant Smoesjes voor staat. Bij Smoesjes worden er zo veel mogelijk eerlijke producten met een verhaal geserveerd, het liefst uit de streek. Zo verkopen ze Ceaux bier, dat van een bierbrouwerij uit hun eigen wijk Oog in Al komt, er worden bio-limonades geschonken en verder zoveel mogelijk eerlijke producten gebruikt in de gerechten. Biologisch waar mogelijk!

De sfeer die bij restaurant Smoesjes hangt is heel relaxt. Heb je een avond geen zin om te koken? Dan eet je hier gewoon een voordelig hapje, of het nu met je vrienden, vriendinnen, kinderen of geliefde is, iedereen is welkom! Het concept van restaurant Smoesjes is om mensen te laten genieten van pure gerechten voor een betaalbare prijs.

De kurken vloer, witte stoelen en vrolijk gekleurde kussens, in combinatie met het logo van mos op de muur en het grote terras met kleurige bloemen op de tafels, zorgen voor een uitnodigende sfeer. Hier kun je zonder twijfel genieten van een heerlijke lunch of diner met eerlijke gerechten. What you see is what you get!

Een erg leuk concept op onze menukaart is de ‘soepterrine’. Ben je met meerdere mensen en heb je zin om een kopje soep te eten? Dat kan! Er verschijnt een pan met verse soep op tafel waar je zelf je eigen portie van kunt opscheppen. Leuk en vernieuwend. Ook de desserts worden op een bijzondere manier geserveerd. Deze wisselen dagelijks en worden op een grote houten plank uitgeserveerd, waarna je zelf de keuze maakt uit het dessert dat jou het lekkerst lijkt.

Al met al een gezellig, nonchalant restaurant, waar je heerlijk luncht of dineert met je vrienden of familie in de opkomende Utrechtse wijk Oog in Al, geen smoesjes!

We zien jullie graag in ons restaurant!

Martijn Houterman en Roy van den Brink
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yasemen Schrikenberg

Heerlijk gegeten

di 21 juli 2020

Walter van Tiel

Prima diner gehad op leuk plek zo op het dorpsplein.

wo 15 juli 2020

Arne Roex

Smoesjes is onze favoriet omdat ze lekker eten hebben tegen een goede prijs.

za 20 juni 2020

M.

Het eten was heerlijk, de service goed, en het is een fijne plek om uit eten te gaan en lekker bij te kletsen met vriendinnen!

vr 28 februari 2020