account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smoesjes

Smoesjes

Ja ja, je leest het goed, restaurant Smoesjes in Utrecht is een restaurant zonder smoesjes!

Smoesjes is het vertellen van verhalen, zonder alle poespas en gewoon eerlijk: het is zoals het is. Dit is precies waar restaurant Smoesjes voor staat. Bij Smoesjes worden er zo veel mogelijk eerlijke producten met een verhaal geserveerd, het liefst uit de streek. Zo verkopen ze Ceaux bier, dat van een bierbrouwerij uit hun eigen wijk Oog in Al komt, er worden bio-limonades geschonken en verder zoveel mogelijk eerlijke producten gebruikt in de gerechten. Biologisch waar mogelijk!

De sfeer die bij restaurant Smoesjes hangt is heel relaxt. Heb je een avond geen zin om te koken? Dan eet je hier gewoon een voordelig hapje, of het nu met je vrienden, vriendinnen, kinderen of geliefde is, iedereen is welkom! Het concept van restaurant Smoesjes is om mensen te laten genieten van pure gerechten voor een betaalbare prijs.

De kurken vloer, witte stoelen en vrolijk gekleurde kussens, in combinatie met het logo van mos op de muur en het grote terras met kleurige bloemen op de tafels, zorgen voor een uitnodigende sfeer. Hier kun je zonder twijfel genieten van een heerlijke lunch of diner met eerlijke gerechten. What you see is what you get!

Een erg leuk concept op onze menukaart is de ‘soepterrine’. Ben je met meerdere mensen en heb je zin om een kopje soep te eten? Dat kan! Er verschijnt een pan met verse soep op tafel waar je zelf je eigen portie van kunt opscheppen. Leuk en vernieuwend. Ook de desserts worden op een bijzondere manier geserveerd. Deze wisselen dagelijks en worden op een grote houten plank uitgeserveerd, waarna je zelf de keuze maakt uit het dessert dat jou het lekkerst lijkt.

Al met al een gezellig, nonchalant restaurant, waar je heerlijk luncht of dineert met je vrienden of familie in de opkomende Utrechtse wijk Oog in Al, geen smoesjes!

We zien jullie graag in ons restaurant!

Martijn Houterman en Roy van den Brink
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.3/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Trees de Vriese

Leuk en gezellig optrek met super enthousiaste medewerkers. We hebben heerlijk geluncht! Brood met kroketten, heel leuk opgediend en het brood was heerlijk. 'S avonds weer terug voor een kleine warme hap. Want de lunch was heel veel en mmmmm. We hebben dus maar voor de soep vd dag genomen (romige kerriesoepmet kip) en ook mmmmm. We komen zeker terug!

do 13 september 2018

M.

Het eten is hier elke keer opnieuw ontzettend lekker! Ook de bediening is altijd uiterst vriendelijk en bekwaam. Wij komen hier heel erg graag.

do 26 april 2018

A.

Top restaurant voor de wijk Oog in Al ! Super gezellig en overheerlijke gerechten ! Met veel liefde en aandacht voor het "vak" gaat men hier te werk . Hoop hier nog heel vaak te komen .

wo 11 april 2018

San de Vries

Fijne avond bij Smoesjes. Heerlijk gegeten, originele gerechten voor een fijne prijs. Buiten de kaart hadden ze koolvis, grote moot stevige witvis met verschillende groenten. Met een kreeft bitterbal erbij. De kreeftensoep was ook smakelijk zoals je die zelf zou willen maken maar ik toch aan de expert overlaat. Mijn partner had bavette, mooi vlees, ook goed bevallen. De verbouwing die net is afgerond: is mooi geworden. Akoestiek is prettig. (Iets aan het plafond....werkt goed) stoelen zijn mooi maar vooral zitten prima. Wij komen zeker terug!

za 17 februari 2018