account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Smullen en Spelen

Smullen en Spelen

Het pannenkoekhuis Smullen en Spelen is een concept en een plek waar horeca binnen en buitenspelen samen komen. Waar u op een ontspannen manier iets kunt drinken, een broodje of lekker een pannenkoek eten. Terwijl uw kinderen buitenspelen in de avontuurlijke speeltuin die zich voor en naast het restaurant bevindt. Of zich binnen vermaken in de speciaal voor hun leeftijd ingerichte ruimte.

Bij Smullen & Spelen kun je gezellig en comfortabel binnen zitten. Of heerlijk op het terras uit de wind en in de zon buiten. Wij hebben geen speelplek uit het zicht, maar lekker dichtbij. Buiten- of binnenspelen en altijd in het zicht vanaf je tafeltje. Wel zo prettig! Wij hanteren geen all you can eat, maar een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. En bakken de lekkerste pannenkoeken met verse ingrediënten op een ambachtelijke wijze. Ook zonder kids ben je meer dan welkom, vraag gerust om een plekje in het rustige gedeelte! (indien beschikbaar).
  • Kinderspeeltuin
  • WiFi
  • € 25 - 50
  • Terras
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nellie de Groot

Gezellige ruimte het was erg warm en door de coronaregels was het ook niet druk. Vriendelijke bediening ! Mede hierdoor konden wij een plekje ruilen uit de warmte En we zijn ook langer geweest dan normaal zou kunnen na een reservering. De kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt !!, goede manier voor Opa Frans 65 :)

vr 31 juli 2020

Valery van der Hoeven

Mijn zoontje had een geweldig kinderfeest. Dankjewel De pannenkoeken waren heerlijk !

wo 01 juli 2020

Nathalie Nibbering

Gezellig en heerlijk gegeten! Nieuwe manager is top! Super attent en vriendelijk. Komen zeker gauw terug.

za 14 december 2019

Anoniem

Goed geholpen en leuk voor de kids!

wo 06 november 2019