account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sôma

Sôma

Sōma betekent lichaam in het Grieks. Genieten doe je met je hele lichaam. Al je zintuigen prikkelen, dat is de culinaire uitdaging die Sōma aangaat.

2 jonge chefs
De liefde voor het vak bracht de twee jonge chefs, Adriana Zafiris en Frederic Chastro, in keukens van internationale chefs. Deze charismatische prille twintigers deelden één droom: een eigen restaurant openen.

4 handen
Hun reis rond de wereld is dé inspiratiebron voor Sōma.

Een virtuoze quatre-mains.

4 nationaliteiten
Ze combineren hun ervaringen met hun DNA: Grieks-Belgisch & Frans-Colombiaans.
Een eerlijke basis, een klassieke keuken met toetsen van herkomst.

4 x per jaar
Per seizoen verzorgen ze een nieuwe kaart: 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts, in een intimistisch kader met slechts 16 couverts. Ze zorgen 100% zelf voor de totaalervaring.

Samen
Adriana en Frederic slaan de handen in elkaar met andere jonge en creatieve ondernemers om hun droom waar te maken. Samen tonen ze hun talent. Samen bundelen ze hun kwaliteiten. Samen motiveren ze elkaar. Samen hebben ze één doel: de schoonheid van de eenvoud.

Puur
Eerlijk, puur, gezond, evenwichtig, innoverend en een signaal van een jonge, sterke, opkomende generatie die haar stempel drukt op de oude binnenstad. Dat is waar Sōma voor staat.

Tot heel binnenkort.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Ontspannende avond, vlotte bediening, heerlijke gerechtjes, een plaats om tot rust te komen en te genieten van de topgerechtjes!

vr 17 juni 2022

V.

Dit ís liefde !!!

zo 12 juni 2022

E. uit Antwerpen

Great place, great food, great service. Just absolutely fabulous!

vr 20 mei 2022

Inge Verest

Mijn "all-time favourite" restaurant in Antwerpen! Zodra je een voet binnenzet bij Sôma, voel je je de koning te rijk. Je komt als het ware thuis in de meest gastvrije sfeer en omkadering, van begin tot einde verwend met verrassende overheerlijke gerechten en dranken, met de grootste liefde bereid. Een waar plezier en genoegen waar je je vereerd voelt om te mogen komen genieten! Dank je wel!

do 19 mei 2022