account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sôma

Sôma

Sōma betekent lichaam in het Grieks. Genieten doe je met je hele lichaam. Al je zintuigen prikkelen, dat is de culinaire uitdaging die Sōma aangaat.

2 jonge chefs
De liefde voor het vak bracht de twee jonge chefs, Adriana Zafiris en Frederic Chastro, in keukens van internationale chefs. Deze charismatische prille twintigers deelden één droom: een eigen restaurant openen.

4 handen
Hun reis rond de wereld is dé inspiratiebron voor Sōma.

Een virtuoze quatre-mains.

4 nationaliteiten
Ze combineren hun ervaringen met hun DNA: Grieks-Belgisch & Frans-Colombiaans.
Een eerlijke basis, een klassieke keuken met toetsen van herkomst.

4 x per jaar
Per seizoen verzorgen ze een nieuwe kaart: 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts, in een intimistisch kader met slechts 16 couverts. Ze zorgen 100% zelf voor de totaalervaring.

Samen
Adriana en Frederic slaan de handen in elkaar met andere jonge en creatieve ondernemers om hun droom waar te maken. Samen tonen ze hun talent. Samen bundelen ze hun kwaliteiten. Samen motiveren ze elkaar. Samen hebben ze één doel: de schoonheid van de eenvoud.

Puur
Eerlijk, puur, gezond, evenwichtig, innoverend en een signaal van een jonge, sterke, opkomende generatie die haar stempel drukt op de oude binnenstad. Dat is waar Sōma voor staat.

Tot heel binnenkort.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Erik CASSIMON

Zeer lekker gegeten. Verassende combinaties die zeker klopten. Ook lekkere bijpassende wijnen. Top!

vr 25 september 2020

T.

Topbeleving, genieten, telkens weer. we kijken al uit naar onze volgende reservatie :)

zo 20 september 2020

I. uit Hever

SUPER lekker gegeten. SUPER bediening. Onze (toch wel vele) allergieën waren totaal geen probleem. Fantastische ervaring. We komen zeker terug!

zo 20 september 2020

Vera De Grauw

Dineren bij Sôma is en blijft een fantastische belevenis en dit op alle gebied. Adriana en Frederic doen al wat mogelijk om hun gasten een unieke avond te bezorgen, niet alleen op culinair vlak, maar ook wat de professionele en zeer vriendelijke bediening betreft. Bedankt voor de wederom prachtige avond en graag tot de volgende keer !

za 19 september 2020