account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sôma

Sôma

Sōma betekent lichaam in het Grieks. Genieten doe je met je hele lichaam. Al je zintuigen prikkelen, dat is de culinaire uitdaging die Sōma aangaat.

2 jonge chefs
De liefde voor het vak bracht de twee jonge chefs, Adriana Zafiris en Frederic Chastro, in keukens van internationale chefs. Deze charismatische prille twintigers deelden één droom: een eigen restaurant openen.

4 handen
Hun reis rond de wereld is dé inspiratiebron voor Sōma.

Een virtuoze quatre-mains.

4 nationaliteiten
Ze combineren hun ervaringen met hun DNA: Grieks-Belgisch & Frans-Colombiaans.
Een eerlijke basis, een klassieke keuken met toetsen van herkomst.

4 x per jaar
Per seizoen verzorgen ze een nieuwe kaart: 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts, in een intimistisch kader met slechts 16 couverts. Ze zorgen 100% zelf voor de totaalervaring.

Samen
Adriana en Frederic slaan de handen in elkaar met andere jonge en creatieve ondernemers om hun droom waar te maken. Samen tonen ze hun talent. Samen bundelen ze hun kwaliteiten. Samen motiveren ze elkaar. Samen hebben ze één doel: de schoonheid van de eenvoud.

Puur
Eerlijk, puur, gezond, evenwichtig, innoverend en een signaal van een jonge, sterke, opkomende generatie die haar stempel drukt op de oude binnenstad. Dat is waar Sōma voor staat.

Tot heel binnenkort.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 10/10   Kwaliteit
  • 10/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Antwerpen

We had a fantastic evening at SOMA. From the first to the last dish, an unforgettable culinary journey through Colombia, Greece, France and Belgium, accompanied by an excellent wine selection. The relaxing setting and the attentive and personal service by Adriana & Frederic made it all complete.

za 02 oktober 2021

Inge Heylen

Zelden zo'n oog voor detail gezien! Het begint reeds bij de warme ontvangst. Daarna gaat alles crescendo met steeds de twinkeling in de ogen van de zaakvoerders die met héél veel liefde alle gerechten uitleggen, koken én serveren. Het hele plaatje klopt gewoon, relaxe sfeer alsof je in je huiskamer zit maar met zo'n topniveau gerechten en bediening! Een absolute aanrader! Een feest! Herinneringen voor héél lang! Bedankt Adriana en Frederic!!!

ma 27 september 2021

K. uit Antwerpen

The best restaurant in Antwerp

ma 27 september 2021

M. uit Berchem

Wat een beleving ! Het was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste. Het eten uiteraard, maar ook het kader en de 2 koks an sich zijn een zaligheid om (bezig) te zien en van te genieten.

ma 27 september 2021