account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sôma

Sôma

Sōma betekent lichaam in het Grieks. Genieten doe je met je hele lichaam. Al je zintuigen prikkelen, dat is de culinaire uitdaging die Sōma aangaat.

2 jonge chefs
De liefde voor het vak bracht de twee jonge chefs, Adriana Zafiris en Frederic Chastro, in keukens van internationale chefs. Deze charismatische prille twintigers deelden één droom: een eigen restaurant openen.

4 handen
Hun reis rond de wereld is dé inspiratiebron voor Sōma.

Een virtuoze quatre-mains.

4 nationaliteiten
Ze combineren hun ervaringen met hun DNA: Grieks-Belgisch & Frans-Colombiaans.
Een eerlijke basis, een klassieke keuken met toetsen van herkomst.

4 x per jaar
Per seizoen verzorgen ze een nieuwe kaart: 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts, in een intimistisch kader met slechts 16 couverts. Ze zorgen 100% zelf voor de totaalervaring.

Samen
Adriana en Frederic slaan de handen in elkaar met andere jonge en creatieve ondernemers om hun droom waar te maken. Samen tonen ze hun talent. Samen bundelen ze hun kwaliteiten. Samen motiveren ze elkaar. Samen hebben ze één doel: de schoonheid van de eenvoud.

Puur
Eerlijk, puur, gezond, evenwichtig, innoverend en een signaal van een jonge, sterke, opkomende generatie die haar stempel drukt op de oude binnenstad. Dat is waar Sōma voor staat.

Tot heel binnenkort.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.9

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mariska Joos

Kijken er elke keer naar uit om er te dineren...1 van de beste adresjes van Antwerpen 👌

ma 02 augustus 2021

Greet Van Kuyck

Het was een meer dan geslaagde avond. We stonden er zelfs van versteld hoe gefocust jullie moeten zijn om zowel de keuken als de zaal met 2 personen te bestieren. Er ontsnapt niets aan jullie aandacht. Dat hebben we al anders meegemaakt in restaurants waar men met een hoop personeel werkt. Echt knap! Bedankt voor de fijne avond.

ma 02 augustus 2021

S. uit DEURNE (ANTWERPEN)

Heerlijk!

zo 01 augustus 2021

Wendy Willekens

Van begin tot einde perfecte culinaire ervaring! Elke keer weten ze ons te verrassen met nieuwe smaken! Hebben genoten!

za 31 juli 2021