account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sophia's Italian

Sophia's Italian

De Italiaanse keuken geldt als een van de smakelijkste vanwege de puurheid van de ingrediënten en de aangename sfeer. Dat je dit dichtbij kunt beleven - op Droompark Marina Strandbad - bewijst het nieuwe restaurant Sophia’s Italian. Dit gastvrije restaurant, dat natuurlijk naar lekkerbek La Loren verwijst, opent graag haar deuren voor iedereen die wil genieten van heerlijk Italiaans eten. De passie voor koken en het plezier in gasten ontvangen spatten er vanaf. De ingrediënten zijn zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit en versheid. Daarnaast is ruim 90% van de ingrediënten biologisch.

Sophia’s Italian is niet zomaar een Italiaan, maar een restaurant dat zich duidelijk onderscheidt en “net even dat beetje extra” geeft. Dit geldt voor de totale restaurantbeleving. De Italiaanse gastvrijheid laat zich hier voelen als een zonnetje en ook de Italiaanse familie & vrienden gedachte is goed zichtbaar.
Stel een vraag
koop cadeaubon