account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sparerib Caffee

Sparerib Caffee

Sparerib Caffee.... the place to be voor de lekkerste éérste keus geselecteerde ribbetjes geserveerd met BBQ saus naar Amerikaans recept ... vergeet vooral niet... je mag er zoveel als als je wilt! , ook voor een lekker streekgerecht bent U hier aan het juiste adres. Voor groepen van meer dan 12 personen is er een extra korting van 5% op de totale rekening
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 7.9/10   Kwaliteit
  • 7.7/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Kruishoutem

Het was in de week en niet zo druk. De ribbetjes waren perfect gegaard en gekruid! De frietjes waren perfect gebakken! Zo leuk en gezellige avond gehad! Wij komen terug!!!

do 23 januari 2020

Els Vanden heede

Al vele jaren komen we bij jullie eten. U rustig genieten van u eten. Ribbetjes zijn zeer lekker. Maar als er iemand mee is die er geen eet. Geen enkel probleem. Er staan nog vele andere lekkere dingen op de kaart.

vr 27 december 2019

Carina Faccenda

De beste ribbetjes in gent! Top service, heel vriendelijk.

za 21 december 2019

Jeroen Torrekens

We hebben Louis' Ribs gegeten. Je krijgt er 5 sausjes bij, maar de ribbetjes hebben de sausjes eigenlijk niet nodig. Ze zijn al lekker genoeg zonder de sausjes, het zou alleen maar slechter kunnen worden. Maar het beste van al was nog de bediening: die was heel gezwind en met de glimlach. Er zijn veel restaurants waar ze hier nog iets van kunnen leren. Onze avond wsa geslaagd.

zo 04 maart 2018