account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Lekker spelen bij Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof!
Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!

… of lekker genieten op ons terras
Vrouwenhof heeft ook een heerlijk zonnig terras, waar de ouders lekker kunnen ontspannen. Op onze menukaart hebben we een ruime keuze in drankjes, speciaal bieren, broodjes, borrelgarnituren of andere lekkere gerechten.
  • Kinderspeeltuin
  • Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
  • WiFi
  • Terras
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Goede bediening en heerlijke pannenkoeken. Zeker voor herhaling vatbaar!

za 19 september 2020

D.

Mijn dochter heeft een geweldig kinderfeestje gehad bij jullie! Alles was goed geregeld en wij zijn heel blij met jullie service! Zeker voor herhaling vatbaar!

za 29 augustus 2020

Patrick Nieuwpoort

Super lekkere pannenkoeken zijn zelfs nog een keer geweest

vr 21 augustus 2020

M.

Heerlijke pannenkoeken voor een leuke prijs! Restaurant is leuk ingericht. Het personeel is vriendelijk en werkt hard. Ook leuk dat je je entreebewijs als voucher voor korting op een pannenkoek kunt gebruiken.

vr 21 augustus 2020