account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof

Lekker spelen bij Speeltuin en Pannenkoekenrestaurant Vrouwenhof!
Vrouwenhof is de leukste speeltuin van Roosendaal en de rest van de wereld! Hier kun jij je helemaal uitleven. Er staan heel veel verschillende speeltoestellen. In alle kleuren en maten. Het maakt niet uit of je graag riddertje speelt of alleen maar wilt klimmen… bij ons beleef je de dag van je leven. Natuurlijk is er ook een grote zandbak mét waterpomp. Kliederen met water en zand is altijd leuk!

… of lekker genieten op ons terras
Vrouwenhof heeft ook een heerlijk zonnig terras, waar de ouders lekker kunnen ontspannen. Op onze menukaart hebben we een ruime keuze in drankjes, speciaal bieren, broodjes, borrelgarnituren of andere lekkere gerechten.
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit hoevenne

Super lekkere pannenkoeken en een vlotte vriendelijke bediening.

zo 16 februari 2020

G.

Prima service, vriendelijke bediening.

za 25 januari 2020

Adrie van Geel

Net restaurant met een fijne grote speeltuin erbij. We hebben pannenkoeken gegeten en gewandeld. De pannenkoeken waren erg lekker. De spek en de ananas waren meegebakken en zo hoort het! De pannenkoeken waren ruim voldoende belegd. De service was goed. Wegens het slechte weer en de datum was het niet druk. En ze hebben een mooie fotowand.

vr 03 januari 2020

Natasja de Rooij

Heerlijk gegeten, gezellige plek!

zo 22 december 2019