account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spetters

Spetters

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Restaurant Spetters. In het sfeervolle restaurant geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven, zowel ‘s middags voor lunch als ’s avonds voor een uitgebreid diner. Wijnliefhebbers hebben naast de wijnkaart met wereldse wijnen ook een keuze uit verschillende wijnen die per glas besteld kunnen worden.

Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang, Oud Sluis en de Librije. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op een creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.

Het team van Spetters ziet ernaar uit u te mogen verwelkomen.


Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Bellem

1 woord TOP

do 11 oktober 2018

Christiaan De Ridder

Lunch was eigenlijk een ganse menu, super aperitief van het huis (eens wat anders, echte aanrader), alles kraakvers, een oester met een bolletje bloody mary ijs - wat een presentatie - Zeeuwse tiramisu ;-) als dessert. Voordeel van een lunch : lekker rustig, prachtig zicht op de haven en Vlissingen en snel bediend. Top !

vr 21 september 2018

M. uit Wilrijk

Schitterend

zo 16 september 2018

marc vande pitte

zeer lekker gegeten in een gezellig kader.

zo 16 september 2018