account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Spetters

Spetters

Aan de jachthaven van het vissersdorp Breskens vindt u Restaurant Spetters. In het sfeervolle restaurant geniet u van een prachtig uitzicht over de jachthaven, zowel ‘s middags voor lunch als ’s avonds voor een uitgebreid diner. Wijnliefhebbers hebben naast de wijnkaart met wereldse wijnen ook een keuze uit verschillende wijnen die per glas besteld kunnen worden.

Chef-kok Laurent Smallegange volgde zijn opleiding aan Hotelschool Ter Groene Poorte en werkte bij enkele gerenommeerde zaken zoals, de Kromme Watergang, Oud Sluis en de Librije. Laurent volgt het seizoen met fijne en pure producten die op een creatieve wijze aan u gepresenteerd worden.

Het team van Spetters ziet ernaar uit u te mogen verwelkomen.


Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit

Barbara Wantens

Zoals steeds een fantastische ervaring in Spetters!

za 28 juli 2018

F. uit Everberg

Super bediening en heerlijk eten met aangepaste wijnen

za 28 juli 2018

Dawn Smeets

Wij kwamen met hoge verwachtingen en nog werden deze overtroffen! Het is een waar culinair genot keer op keer! Ongelooflijk welke smaken er door je mond gaan, soms onwaarschijnlijke combinaties die een streling voor de tong blijken te zijn. Dank aan Laurent en team inclusief zaalpersoneel!

za 28 juli 2018

L.

Op álle vlakken zijn ster verdiend ! Heerlijk eten, de smaken zaten juist EN fijn gepresenteerd zonder al teveel bloemetjes. Uitgelezen wijnkeuze

do 26 juli 2018