account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Stable

Stable

STABLE serveert een echte keuken, gedistilleerd uit de ervaring en instincten van Njegos Kalicanin. Een pretentieloze chef-kok die put uit jaren van samenwerking met de culinaire elite van Europa. Stevige, intense smaken worden samengebracht op een pure, ongefilterde manier. Intuïtie gedreven en recht voor z'n raap. Net als de man die de leiding heeft. Wij sporen u aan, laat hem de leiding nemen.

STABLE biedt zowel lunch als diner. Als gast in de grote zaal of in de beslotenheid van onze chef's table.
  • Terrassen
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Puurs

Zeer stijlvol en exclusief kader, professionele en vriendelijke ontvangst, onberispelijke service en elk gerecht een letterlijke smaakbom. Een aanrader voor ieder die de hogere culinaire klasse weet te waarderen !

za 27 november 2021

Marina de Meester de Ravestein

Dat het interieur, het eten of het personeel is, alles is gewoon heerlijk. A place to be!

za 27 november 2021

Maurits Van Herck

Prachtig kader, uitstekende kwaliteit, goede service. Super lekker eten en erg leuk dat de chef bij de gasten langskomt en dat de koks de gerechten serveren.

vr 26 november 2021

Nathalie De Reyt

Het was weer super! Zalige gerechtjes, in een prachtig kader met een fantastische bediening. We waren al fan van het eerste uur en blijven dat ook!

vr 26 november 2021