Resengo - Reserveer bij Stadsbrasserie Rotterdam in Rotterdam friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Stadsbrasserie Rotterdam

Stadsbrasserie Rotterdam

Gelegen in het centrum van Rotterdam bevindt zich restaurant Stadsbrasserie Rotterdam. Het restaurant is gevestigd in het concert- en congresgebouw De Doelen. Met een koffiebar, restaurant en wijnbar onder één dak beslaat het de halve lengte van het Schouwburgplein. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat staan de deuren open voor eenieder die wilt lunchen, dineren of gewoon ‘ff een bakkie’ wilt doen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7

Gemiddelde score

  • 7.1/10   Kwaliteit
  • 6.8/10   Service
  • 7.1/10   Prijs/kwaliteit

L.

Heerlijk vegetarisch gegeten, ontzettend aardige bediening, leuke sfeer

Vr 09 maart 2018

J.

Prima, vriendelijke en snelle bediening, voorafgaand aan concertbezoek. Aardige gerechten, met zorg bereid en oké geprijsd. Aanrader.

Vr 17 november 2017

Arjan Mensinga

De service was erg goed en ondanks de drukte hadden we het eten na 20 minuten vind ik wel meevallen als het restaurant vol zit

Za 11 november 2017

Henk Wanders

Uiterst vriendelijke ober, lekker eten en vlotte bediening. Waar kan het misschien nog beter? Zo dichtbij theaters moet het mogelijk zijn in 1,5 uur een 3-gangen diner te eten. "3 gangen" werd ons i.v.m. de tijd afgeraden en naar later bleek, geheel terecht. Neemt niet weg dat we hebben genoten van de 2 gangen die we namen. TOP.

Do 09 november 2017