Resengo - Reserveer bij Stadscafe Blij in Zwolle friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Stadscafe Blij

Stadscafe Blij

Stadscafé Blij in Zwolle is open! Een restaurant met een warm en eigentijds interieur dat zorgt voor een sfeer die ongekend is in Zwolle. Bij deze multifunctionele horecagelegenheid ga ja langs als je zin hebt in een warm en heerlijk geurend croissantje dat net uit de oven komt. Absoluut genieten wanneer je hier je tanden in zet en er ook een verse jus en ochtendkrant op je liggen te wachten!

Ook als je zin hebt in een gezonde maaltijdsalade of gewoon een lekker broodje tijdens de lunch, of voor een goed diner, kun je terecht. De chefs van Stadscafé Blij koken met passie en ze koken graag voor jou.

Door de verschillende ruimtes in het gigantische pand is Stadscafé Blij ook de perfecte locatie voor een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest. Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt bij Stadscafé Blij op de mooiste plek in de Zwolse binnenstad.

Reserveren op zaterdag of voor een groep? Dat kan ook telefonisch! Bel 038-4216318.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

E.

Eten was heerlijk en kwam lekker snel. We hoefden ook nooit een serveerster te wenken, want er was altijd iemand op het juiste moment. Top!

Do 01 maart 2018

P.

We hebben super lekker gegeten. En de bediening was top. We hadden een erg mooi plekje. Kortom een heerlijke avond gehad.

Vr 16 februari 2018

Harmen van Wezep

Gisteren diner gegeten, erg genoten. Goede service zorgde voor een diner waar ik graag op terug kijk. Het eten was uiteraard ook heerlijk!

Do 15 februari 2018

Ella Boerman

Wij hebben erg genoten van het eten, en erg blij met de spontane, behulpzame gastvrouw Lidewij ! Wij komen uit Zutphen en zullen zeker nog eens terug komen. Groetjes Bart en Ella

Do 01 februari 2018