account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Stadscafe Blij

Stadscafe Blij

Stadscafé Blij in Zwolle is open! Een restaurant met een warm en eigentijds interieur dat zorgt voor een sfeer die ongekend is in Zwolle. Bij deze multifunctionele horecagelegenheid ga ja langs als je zin hebt in een warm en heerlijk geurend croissantje dat net uit de oven komt. Absoluut genieten wanneer je hier je tanden in zet en er ook een verse jus en ochtendkrant op je liggen te wachten!

Ook als je zin hebt in een gezonde maaltijdsalade of gewoon een lekker broodje tijdens de lunch, of voor een goed diner, kun je terecht. De chefs van Stadscafé Blij koken met passie en ze koken graag voor jou.

Door de verschillende ruimtes in het gigantische pand is Stadscafé Blij ook de perfecte locatie voor een bruiloft, borrel of bedrijfsfeest. Maar het belangrijkste is dat je je thuis voelt bij Stadscafé Blij op de mooiste plek in de Zwolse binnenstad.

Reserveren op zaterdag of voor een groep? Dat kan ook telefonisch! Bel 038-4216318.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8/10   Kwaliteit
  • 7.8/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yolanda Ter Heide

Met 4 oud collega,s van high wine genoten gister. Was uitstekend, inc 5 rondes luxe hapjes.

vr 31 augustus 2018

Jan Pieter Meijer

Heerlijke locatie. Helaas kwam onze bestelling niet goed door waardoor we een uur op het hoofdgerecht hebben gewacht. Als ik niet had gevraagd was het nog niet gekomen. Personeel houdt dat niet uit zichzelf in de gaten. Wat uiteindelijk kwam was incompleet en wisselend van kwaliteit. Gegratineerde aardappels hadden overduidelijk lang gestaan. De korst was taai. De kipsate was ook taai terwijl jet kippendij was. Ik kreeg een nieuw bord dat beter was. Maar dat bevestigt voor mij dat het eerste waarschijnlijk al langer stond. Ze deden hun best om het goed te maken met twee gratis drankjes. Beetje mager voor lang wachten en matige kwaliteit eten. Prima tent voor en drankje en een hapje, ik dineer er niet meer.

ma 06 augustus 2018

D. uit Drachten

Snelle service. Kwalitatief erg goed.

za 19 mei 2018

M.

Heerlijk gegeten en het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam.

do 10 mei 2018