account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Stadsschouwburg Café Brasserie

Stadsschouwburg Café Brasserie

De Stadsschouwburg Café Brasserie is een levendige ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, professionals en creatieven. Hier wordt niet enkel uw honger naar cultuur gestild, ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Op onze kaart staan lekkere, gezonde en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch, diner, borrel of late-night snack. Onze keuken werkt uitsluitend met duurzame ingrediënten, liefst lokaal geproduceerd. Ons menu biedt een mooie balans tussen vegetarische en andere gerechten. Voor theaterbezoekers serveren we een aantal snelle gerechten. Allen prettig geprijsd en niet te zwaar op de maag. De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers en zijn gemaakt door kleine, vaak biologisch werkende wijnboeren. Alle wijnen zijn per glas te bestellen.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.5

Gemiddelde score

  • 7.3/10   Kwaliteit
  • 8.1/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Hele prettige en snelle bediening. Perfect voor of na de voorstelling.

wo 02 oktober 2019

Ferdinand Schmidt

Lekker gegeten en goede service. Jammer dat de kok al weg was en de vervanger ff was vergeten onze bitterballen te bakken. Er werden netjes excuses aangeboden, maar we hadden er zo’n trek in.

do 05 september 2019

Sanne van der Eerden

Wij gingen naar een voorstelling in het theater. Super fijne en relaxte plek om dan even wat te eten. Lekkere oesters en oa de makreel en ossenhaas waren erg goed! Het was erg druk dus alle lof voor de goede bediening die allemaal even aardig en gastvrij waren.

do 01 augustus 2019

R.

Lekker hoofdgerecht van tonijn van de dagkaart. En heel vriendelijk personeel !!! (Extra compliment gezien de zomerse warmte

do 25 juli 2019