account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Stadsschouwburg Café Brasserie

Stadsschouwburg Café Brasserie

De Stadsschouwburg Café Brasserie is een levendige ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, professionals en creatieven. Hier wordt niet enkel uw honger naar cultuur gestild, ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Op onze kaart staan lekkere, gezonde en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch, diner, borrel of late-night snack. Onze keuken werkt uitsluitend met duurzame ingrediënten, liefst lokaal geproduceerd. Ons menu biedt een mooie balans tussen vegetarische en andere gerechten. Voor theaterbezoekers serveren we een aantal snelle gerechten. Allen prettig geprijsd en niet te zwaar op de maag. De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers en zijn gemaakt door kleine, vaak biologisch werkende wijnboeren. Alle wijnen zijn per glas te bestellen.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 7.5/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Uitstekend, , meedenkend, vriendelijk bediening en goede keuken

do 12 december 2019

Djoie Krind

Uitstekend vooraf rekening gehouden met dieetwensen, goede keuken!

do 31 oktober 2019

P.

Hele prettige en snelle bediening. Perfect voor of na de voorstelling.

wo 02 oktober 2019

Ferdinand Schmidt

Lekker gegeten en goede service. Jammer dat de kok al weg was en de vervanger ff was vergeten onze bitterballen te bakken. Er werden netjes excuses aangeboden, maar we hadden er zo’n trek in.

do 05 september 2019