account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Stadsschouwburg Café Brasserie

Stadsschouwburg Café Brasserie

De Stadsschouwburg Café Brasserie is een levendige ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, professionals en creatieven. Hier wordt niet enkel uw honger naar cultuur gestild, ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Op onze kaart staan lekkere, gezonde en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch, diner, borrel of late-night snack. Onze keuken werkt uitsluitend met duurzame ingrediënten, liefst lokaal geproduceerd. Ons menu biedt een mooie balans tussen vegetarische en andere gerechten. Voor theaterbezoekers serveren we een aantal snelle gerechten. Allen prettig geprijsd en niet te zwaar op de maag. De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers en zijn gemaakt door kleine, vaak biologisch werkende wijnboeren. Alle wijnen zijn per glas te bestellen.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Helen van Well

Heerlijke plek om lekker te eten, gezellige sfeer. Ik kom hier erg graag.

za 20 juni 2020

M.

Heerlijk eten. Snelle en heel vriendelijke bediening. Een aanrader!

za 29 februari 2020

Piet Kistemaker

Het eten was heel goed, echt een aanrader om voorafgaand aan de voorstelling gezellig met elkaar te dineren. De eendebout van de "Ëenakter" was heerlijk, alleen jammer dat er zo'n heel kleine hoeveelheid groenten bij wordt geserveerd.

do 20 februari 2020

Albert Koldenhof

Heerlijk gegeten en een uitstekende bediening

za 01 februari 2020