Resengo - Reserveer bij Stadsschouwburg Café Brasserie in Amsterdam friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Stadsschouwburg Café Brasserie

Stadsschouwburg Café Brasserie

De Stadsschouwburg Café Brasserie is een levendige ontmoetingsplek van theaterbezoekers en acteurs, stadsbezoekers en gezelligheidszoekers, professionals en creatieven. Hier wordt niet enkel uw honger naar cultuur gestild, ook de inwendige mens wordt goed verzorgd. Op onze kaart staan lekkere, gezonde en betaalbare gerechten voor ontbijt, lunch, diner, borrel of late-night snack. Onze keuken werkt uitsluitend met duurzame ingrediënten, liefst lokaal geproduceerd. Ons menu biedt een mooie balans tussen vegetarische en andere gerechten. Voor theaterbezoekers serveren we een aantal snelle gerechten. Allen prettig geprijsd en niet te zwaar op de maag. De wijnen op de kaart worden zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers en zijn gemaakt door kleine, vaak biologisch werkende wijnboeren. Alle wijnen zijn per glas te bestellen.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 7.6/10   Kwaliteit
  • 7.9/10   Service
  • 7.6/10   Prijs/kwaliteit

M.

Goed ontvangen. Er wordt geregeld gevraagd of alles goed is, zodat je de kans krijgt bv. Nog een drankje te vragen. Prima, alles gehad wat ik nodig had.

Do 01 maart 2018

J.

groeps-afspraak met wisselende aankomst: ieder werd hartelijk ontvangen en er werd meteen koffie/thee etc aangeboden!

Vr 02 februari 2018

M.

we hebben heerlijk gegeten en vonden de bediening erg vriendelijk; duidelijke uitleg over het menu; we ervaarden de sfeer als zeer relaxed

Do 01 februari 2018

E.

We hadden om 1830 gereserveerd voor het theatermenu voor de voorstelling van 2000. Alles was snel maar niet overdreven en erg lekker. Complimenten, maakte een avondje theater helemaal top.

Do 28 december 2017