account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

STAMcafé

STAMcafé

De prachtige Bijlokesite is de backdrop voor het STAMcafé, veel glas en veel gras, eeuwenoude gebouwen en strak hedendaags beton.
Als museumcafé brengt het STAMcafé op elk moment van de dag een heerlijke extra toevoegeing aan je museumbezoek, of je nu alleen, met z’n twee, met de kinderen of in groep komt. Je bent er welkom voor ontbijt, brunch, lunch, apéro, koffie en taart.

Met het nieuwe interieur en de occasionele apéro momenten en optredens wordt het vernieuwde STAMcafé onder leiding van Coeur Catering de plek voor jouw snelle lunchdates, gezellige koffieklets, uitgebreide brunches en werkweekafsluitende apéro momenten.

‘Als Gents bedrijf zijn wij fier op onze stad en alle lokale ondernemers. Het Stadsmuseum en het STAMcafé is dan ook de uitgelezen locatie om Gent beter te leren kennen. STAMcafé serveert Gents, duurzaam en huisgemaakt, all day long!
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Catherine Poissonnier

Fijne bediening. Leuke sfeer. Stil terras. Voldoende privacy. Heerlijke brunch.

do 06 augustus 2020

A.

Eén van de gezelligste terrasjes van Gent! Lekker eten, vlotte bediening, top!

do 06 augustus 2020

Judith De Muynck

Vlot contact vooraf, vriendelijke bediening, lekker en verzorgd eten, mooi om te zitten en vlot te bereiken met auto en openbaar vervoer!

ma 13 juli 2020

patrick Lauret

Super lekker gegeten met heel vlot en vriendelijk personeel. Wij komen zeker terug.

zo 28 juni 2020