account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

STAMcafé

STAMcafé

De prachtige Bijlokesite is de backdrop voor het STAMcafé, veel glas en veel gras, eeuwenoude gebouwen en strak hedendaags beton.
Als museumcafé brengt het STAMcafé op elk moment van de dag een heerlijke extra toevoegeing aan je museumbezoek, of je nu alleen, met z’n twee, met de kinderen of in groep komt. Je bent er welkom voor ontbijt, brunch, lunch, apéro, koffie en taart.

Met het nieuwe interieur en de occasionele apéro momenten en optredens wordt het vernieuwde STAMcafé onder leiding van Coeur Catering de plek voor jouw snelle lunchdates, gezellige koffieklets, uitgebreide brunches en werkweekafsluitende apéro momenten.

‘Als Gents bedrijf zijn wij fier op onze stad en alle lokale ondernemers. Het Stadsmuseum en het STAMcafé is dan ook de uitgelezen locatie om Gent beter te leren kennen. STAMcafé serveert Gents, duurzaam en huisgemaakt, all day long!
  • Afhalen
  • Moederdag special
  • Terrassen
Afhalen
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.6/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Top locatie en uitstekend buffet. Aanrader!

zo 14 november 2021

Free Heynderickx

Prachtige setting,honest bio good food met mooie afwerking en knap, leuk personeel met een hoekje af : zo moet Gent zijn ! en klassieke muziek op de achtegrond maakte het af . Toppie !

za 16 oktober 2021

P.

Top ervaring!

za 02 oktober 2021

K. uit Gent

Supervriendelijke bediening en het eten (oa STAMburger en garnaalkroketten) was weeral heerlijk, op 1 van de mooiste en gezelligste terrassen van Gent!

do 12 augustus 2021