account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Strandlodge

Strandlodge

THINK GLOBAL, EAT LOCAL
Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

N.

Top avond. Goed eten en aandacht voor de gasten.

za 16 maart 2019

A.

Was erg leuk en lekker! Goede bediening en een geslaagd cadeau!

do 14 maart 2019

Karin Vieberink

Enige weken geleden heb ik samen met mijn dochter bij Strandlodge geluncht. Wij hadden de carpaccio met ganzenleverkrullen, garnalen , gerookte zalm en clubsandwich met begeleidende wijnen. Alles super vers, prima prijs-kwaliteitverhouding. Om te ervaren waarom dit restaurant een ster heeft, hebben wij hier gisteravond het 6-gangen menu genuttigd. Mijn zoon is veganist. Het menu werd probleemloos aangepast. Wij hebben genoten van het eten, heerlijk. De begeleidende witte wijnen en de dessertwijn blijven ons bij. We zijn het helemaal eens met Michelin!

vr 08 maart 2019

M.

Wat een heerlijke avond hebben we gehad! Perfect eten en perfecte service.

do 07 maart 2019