account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Strandlodge

Strandlodge

THINK GLOBAL, EAT LOCAL
Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Super Weinberatung. Toller, perfekter Service. Der Seeteufel war excelennt von Frische, Festigkeit, Geschmack. Reimo Service sehr freundlich und kompetent.

wo 12 december 2018

H.

We waren met een kleine groep van 10 personen en hadden een korte vergadering vooraf die beneden in een aparte ruimte was. De ontvangst en verzorging was uitstekend! Daarna naar boven naar het restaurant voor een 4-gangen verrassingsmenu. We hadden wat Duitse gasten bij ons en die waren 'begeistert', ze vonden het fantastisch! Het eten was uitstekend. Niet alleen mooi opgemaakt, de smaakbeleving was met vele verrassende smaken en smaakcombinaties geweldig! De bijpassende wijnen die gewoon per glas besteld konden, zorgden voor heerlijke combinaties. Ook de bierdrinkers heb ik niet horen klagen. De bediening was zeer deskundig en zeer attent, kortom... het was een feest!

do 29 november 2018

Gerda Geutjes

We hadden een heerlijke avond. Voelden ons zeer welkom. Bij binnenkomst werden we al verwelkomd. Heel veel aandacht voor de geserveerde gerechten, die buiten- gewoon smakelijk waren. Ook de wijnen due werden geschonken konden ons bekoren. In een woord geweldig !

za 24 november 2018

Hans de Goeij

In de randstad vindt je geen restaurant met een ster die de kwaliteit van de Strandlodge levert tegen hun prijzen. Uitstekende ingrediënten en geen opdringerige medewerkers. Een aanrader als je in de Achterhoek woont of verblijft.

vr 23 november 2018