account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Strandlodge

Strandlodge

THINK GLOBAL, EAT LOCAL
Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Willem Rip

Een heerlijke avond gehad bij Strandlodge. Relaxed en goed eten een prima avond gehad.

za 22 september 2018

T.

Telkens weer, bijzonder aangename verrassingen van culinair zeer hoog niveau. Alle gerechten in perfecte balans en harmonie met ultime smaakexplosies. Compliment aan de keukenbrigade. Het voor ons, nieuwe bedienend team, blonk uit door persoonlijke aandacht, kennis, vriendelijkheid en service. Dit team laat een nieuwe verfrissende, actieve en positieve wind door het restaurant waaien.

do 20 september 2018

R.

Wunderbar ! Alles Bestens ! Danke !

wo 05 september 2018

G.

Heerlijk gegeten. Buiten op het mooie terras, echt een vakantie gevoel.

zo 02 september 2018