account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Strandlodge

Strandlodge

THINK GLOBAL, EAT LOCAL
Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Gisteren 19-gangen gegeten en het was weer heerlijk. Ook waren wij heel tevreden over hoe er dit jaar werd omgegaan met wijn. Twee wijnen die gewoon erg lekker waren en met onze grote groep was het juist erg handig om gewoon flessen op tafel te hebben staan. Wij komen volgend jaar weer terug!

zo 10 november 2019

S.

Erg fijne sfeer en heerlijk eten

zo 10 november 2019

Pieter Brouwer

Te gast zijn bij de Strandlodge is een belevenis, iets unieks. Je voelt je zoveel meer dan iemand die “slechts” komt eten. Het is compleet, Geweldig!

za 09 november 2019

G.

Wat eem verrassing. Hoe is het mogelijk om zo veel ingrediënten, zoveel smaken en structuren in kleine gerechten te krijgen. Nou laat dat maar over aan Mike Vrijdag en zijn brigade. 19.gangen hebben wij geproefd. De voortreffelijke bediening maakt het af.

vr 08 november 2019