account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Strandlodge

Strandlodge

THINK GLOBAL, EAT LOCAL
Mike:” Gasten een onvergetelijke avond bezorgen, dat is waar het mij elke dag opnieuw om te doen is. Koken is zoveel meer dan in een pannetje roeren. ‘Werelds’ koken met producten uit eigen streek, dat geeft zo’n voldoening. Als keukenteam steken we de koppen regelmatig bij elkaar en bespreken we nieuwe ideeën. Is een gerecht niet helemaal wat we ervan verwachten dan gaat het terug en doen we het opnieuw. Zoals met veel dingen gaat het om de totaalbeleving, op momenten waarop alles klopt en je zaak kolkt van gezelligheid, creëer je herinneringen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Mia Ten Voorde

Het was een enorm fijne avond. Een ware belevenis, waarbij we heerlijk gegeten hebben. Ieder bord, iedere gang was een plaatje om te zien.

za 20 juli 2019

Paul van der Steur

Gewoon geweldig. Wat een sfeer, wat een klasse. Ga het met mijn bekenden delen. Ik hoop er nog een keer te mogen komen. En dan niet als BOB.

do 18 juli 2019

E.

Wat een fijn restaurant om te eten. Heerlijke gerechten en de smaakcombinaties zijn heel bijzonder.

zo 14 juli 2019

F. uit Maarssen

Geweldig goed restaurant. Het 6 gangen verrassings menu, was precies dat: met enkele grote verrassingen, heerlijk je er aan over te geven. Er wordt goed rekening gehouden met je qua zitplaatsen en andere wensen.

wo 10 juli 2019