account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Styling Lounge Geel

Styling Lounge Geel

“Onze filosofie simpel. Richt je op hetgeen waar je het beste in bent. Voor ons is dat het glamoureus Hollywoodhaar. Wij geloven dat elke vrouw zich fantastisch voelt na een glamoureuze brushing & ben jij niet gezegend met een perfecte volle bos haren, dan maken onze professionele hairextensions het verschil !”
  • Dames
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Retie

Jullie zijn mijn redders in nood geweest! Ik ben fantastisch geholpen door jullie salon, op een snelle en efficiënte manier. Vanessa is zo lief en aangenaam in de omgang. Het resultaat is ook meer dan 'wauw'! Dank je wel.

vr 13 september 2019

X. uit Evere

Steeds een vriendelijke en open verwelkoming met de beste zorg!

vr 13 september 2019

Sarah Laeremans

Zoals gewoonlijk een perfecte service, prachtige extensies en een zeer aangename ervaring. Een aanrader van formaat, thnx to Vanessa ;-)

do 12 september 2019

Annabel D'hooge

Ik heb een hele leuke dag gehad en jullie wisten perfect wat te doen met mijn haar. Leuk ook dat er aan gedacht wordt om een boekje mee te geven naar huis. Zo weet ik dat ik een antwoord kan vinden op al mijn vragen. Top service!

wo 16 januari 2019