account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sushies

Sushies

Omdat sushi een gezond en vers product is wint het steeds meer terrein. Sushi eet je nog steeds met je handen, alhoewel veel mensen er eetstokjes bij gebruiken.

De sushi van SUSHIES is een mooie combinatie van het oorspronkelijke Azië en het hier en nu. Bovendien is sushi een gezonde keuze.

Nori (zeewier) is rijk aan vitamine B12, dus erg goed voor hart en bloedvaten. Vis bevat diverse essentiële bouwstoffen, die wij nodig hebben voor een gezond en lang leven.

Met onze verse, zorgvuldig geselecteerde en veelal biologische producten hebben we een menukaart samengesteld met vis sushi, beef sushi, groente sushi en zelfs kip sushi.De sushi - masters van SUSHIES staan ervoor, dagelijks de beste ingrediënten te verwerken tot het mooie en overheerlijke eindproduct dat wij aanbieden.

De producten waarmee wij werken zijn vers en divers.

De rijst wordt door SUSHIES op ambachtelijke wijze bereid en daarna verwerkt tot de mooie sushi uit ons assortiment. Sushi is een prachtig product dat je prima tussendoor kunt eten als snelle lunch of snack, maar ook een product dat uitnodigt om met een lekker drankje lang van te genieten samen met familie of vrienden.

Door regelmatig onze menukaart te wijzigen en steeds weer nieuwe gerechten te presenteren willen wij je aandacht vast houden en samen een culinaire tour maken langs dit bijzondere product.

Onze sushi is lekker, gezond en mooi, een echte trendsetter, waarmee je prima voor de dag kunt komen!
Stel een vraag
Beoordelingen

5.7

Gemiddelde score

  • 5.7/10   Kwaliteit
  • 5.7/10   Service
  • 5.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Top, zoals altijd! Glutenvrije sushi speciaal voor mijn dochter die Coeliakie heeft. Ze heeft weer heerlijk genoten.

vr 16 februari 2018

J. uit Neerpelt

Heel lekkere sushi en wok! Fijne zaak en vriendelijke mensen!

za 07 oktober 2017

S. uit Overpelt

De verandering van het tapas buffet naar tapas aan tafel vinden wij veel beter. Ook de nieuwe ingang is prima gekozen! De noodles bar was lekker en een ruime keuze

za 07 oktober 2017

P. uit Valkenswaard

Prima ontvangst en uitleg door de gastheer. Daarna heerlijk genoten van kwalitatief zeer lekkere sushi. Zeer zeker reden om terug te komen en deze gezellige ambiance.

vr 06 oktober 2017