account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sven Nys Academy

Sven Nys Academy

Zo veel mogelijk mensen het plezier van offroad fietsen kunnen laten beleven. Dat is de bedoeling van de Sven Nys Academy. Sven zelf heeft zijn lange en schitterende carrière voor een groot stuk te danken aan het plezier van op de fiets te zitten.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Linda Rombauts

Schitterend, gewoonweg. Dikke proficiat aan Sven Nijs en alle medewerkers!

ma 19 juli 2021

S. uit Keerbergen

Alles was uitstekend georganiseerd. De aanmelding op de eerste dag ging vlot. De groepjes waren goed verdeeld volgens leeftijden en wat ze al kunnen of nog niet. Smiddags lekker eten ! De begeleiding was ook heel erg goed met de kindjes. Mijn zoontje was vanaf dag 1 super enthousiast en had meteen veel bijgeleerd. Dag 4 was hij wat moe en was hij wat minder enthousiast en ook daar was de begeleiding bezorgd om mijn zoontje en zijn we hem smiddags komen ophalen zodat hij dag 5 nog een hele dag heeft kunnen genieten van het kamp. Dankuwel allemaal voor al de goede zorgen ! En het SUPER leuke leerrijke kamp !! Heeel moe maar voldaan gaat hij het weekend in :) !

ma 19 juli 2021

Bieke Van Dijck

Zeer enthousiaste dochter na het kampje.

ma 19 juli 2021

Philippe Van Rompaey

Voor ons van jaargang 3 van dit topkamp. De tweede met een ´Girls Only´ editie. Wat een initiatief! Toekomstgericht 💯 Wat een zalige mensen allemaal!! Wat een uiterst professionele organisatie, voor en achter de schermen!!! Dikke merci.

ma 19 juli 2021