account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Swinckels

Swinckels

Al sinds het jaar 1716 wordt in ons monumentale pand gekookt en geschonken met passie. Van een brouwerij in de beginjaren tot een modern restaurant vandaag, waar nog echt die historische sfeer hangt in het oudste straatje van Twello. Swinckels heeft een mooi terras aan de achterzijde met uitzicht op de Dorpskerk en het oude gemeentehuis.

Onze keukenbrigade kookt ambachtelijk met passie en liefde. U kunt zowel robuuste als verfijnde gerechten verwachten. Maar altijd vers en huisgemaakt. Onze specialiteiten: zelf gerijpt Achterhoeks rundvlees en zalm uit eigen rokerij.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Super leuke , gezellige avond maar vooral heerlijk gegeten

vr 12 oktober 2018

Almerina Joosten

Zoals altijd was er weer een hartelijke ontvangstk, een super bediening en het eten was weer fantatstisch. Tot de volgende keer!

vr 05 oktober 2018

Martin Straathof

Genoten. Alles was weer dik voor elkaar. Lekker eten, prima bediening en in de serre zitten is lekker rustig.

do 04 oktober 2018

C.

Ontvangst zeer vriendelijk, wij wilden graag een andere tafel en dit werd zeer snel geregeld. Voorgerecht Sashimi en Scampi zag er niet alleen mooi uit maar smaakte ook heel goed. De tournedos is echt uitmuntend! We hebben stukken vlees over heel de wereld gegeten maar deze tournedos staat op nummer twee. Bereiding, medium rare, was perfect en zeer mals. Heel erg genoten. Swinckels wij komen zeker terug!

za 22 september 2018