account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

TAO Enschede

TAO Enschede

Japans Restaurant TAO is gericht op mensen die van gezond en verantwoord, maar vooral lekker eten houden in een Japanse, comfortabele omgeving met een goede service.

Onze servicegerichte medewerkers adviseren u graag bij het bestellen van onze Japanse specialiteiten. Hieronder kunt u onze menukaart en wijnkaart bekijken.

We combineren de verfijnde culinaire traditie van Japan met een strakke, moderne en sfeervolle inrichting. Bij ons kunt u uitgebreid tafelen en genieten van typisch Japanse delicatessen als sushi, sashimi en teppan-yaki vlees- en visspecialiteiten.

De Japanse keuken staat met sushi, sashimi en soja voor gezond en verantwoord eten. Doordat er veel vis in de keuken wordt gebruikt en weinig tot geen vet, zijn Japanse gerechten vet- en caloriearm. Maar belangrijker is dat het erg lekker is!

U heeft bij ons de keuze om aan een Tatami of aan een 'gewone' tafel te eten.
Of u nu gezellig met z'n tweeën of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres. Ons team zal de juiste sfeer voor u weten te creëren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Koa Piris

Jammer dat ik hier zo weinig kom. Goeie service. Heerlijk eten en een hele fijne sfeer.

ma 24 juni 2019

A.

Geen discussie morgelijk, één van de beste restaurants uit de regio

vr 21 juni 2019

J.

Ons eerste bezoek aan Tao na veel positieve verhalen van vrienden. En wij zijn inmiddels net zo positief! We hebben ons laten verrassen door de chef en we kunnen niets anders zeggen dan dat elke gang (van de 8!) heerlijk was, er prachtig uitzag en dat het personeel ontzettend vriendelijk en kundig was. Voor herhaling vatbaar!

wo 12 juni 2019

Tamara Ripassa

Intens genoten van het overheerlijke, oogstrelende eten. Magnifiek ❤

ma 10 juni 2019