account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

TAO Enschede

TAO Enschede

Japans Restaurant TAO is gericht op mensen die van gezond en verantwoord, maar vooral lekker eten houden in een Japanse, comfortabele omgeving met een goede service.

Onze servicegerichte medewerkers adviseren u graag bij het bestellen van onze Japanse specialiteiten. Hieronder kunt u onze menukaart en wijnkaart bekijken.

We combineren de verfijnde culinaire traditie van Japan met een strakke, moderne en sfeervolle inrichting. Bij ons kunt u uitgebreid tafelen en genieten van typisch Japanse delicatessen als sushi, sashimi en teppan-yaki vlees- en visspecialiteiten.

De Japanse keuken staat met sushi, sashimi en soja voor gezond en verantwoord eten. Doordat er veel vis in de keuken wordt gebruikt en weinig tot geen vet, zijn Japanse gerechten vet- en caloriearm. Maar belangrijker is dat het erg lekker is!

U heeft bij ons de keuze om aan een Tatami of aan een 'gewone' tafel te eten.
Of u nu gezellig met z'n tweeën of met een grotere groep uit eten wilt, u bent bij Japans Restaurant TAO aan het goede adres. Ons team zal de juiste sfeer voor u weten te creëren.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Bernice Poorthuis

De bediening was uitermate prettig. Top avond gehad. Dank jullie wel.

za 19 oktober 2019

K.

Het was weer geweldig, wat lekker eten

wo 16 oktober 2019

R.

Sfeervol, genoeg ruimte tussen de tafels, leuke gastheren en vrouwen en geweldige kwaliteit van eten!

wo 09 oktober 2019

Kevin Grevinga

Wat een geweldig restaurant. Echt een heerlijke plek om perfect uit eten te gaan. De bediening is erg vriendelijk, en de sushi is echt heerlijk. Je kunt Tao ook niet vergelijken met alle andere sushi restaurants rondom Enschede waar wij zijn geweest. Tao steekt op elk gebied met kop en schouders boven de rest uit. Wij komen zeker terug 👌😁

vr 04 oktober 2019