account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Table’o Restaurant

Table’o Restaurant

Mitchell en Daniela zijn de trotse zaakvoerders van Table’O.
Table’O bestaat uit een gastronomisch restaurant aan de ene kant en een bistro aan de andere kant. Voor ieder wat wils dus.
Back to basics, daar draait het om bij Bistr’O by Table’O. De pure keuken, op een jonge en frisse manier gebracht. We bieden zowel een a la carte menu aan als een 3- gangen keuzemenu aan € 37.
In de namiddag kan je bij ons op het terras komen genieten van een drankje met een lekkere tapasplank.
Voor diegene die van ver komen, geen zorgen, jullie kunnen vertoeven in 1 van onze mooie b&b kamers.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sonia De Coster

We hebben genoten van elk gerecht het waren kleine kunstwerkjes van topkwaliteit fijne bediening en gezellige sfeer een echte aanrader.

za 16 november 2019

E. uit Heers

Van bij het eerste hapje tot het laatste zoethoudertje bij de koffie kan je spreken van culinaire verwennerij. Table’o maakt zijn naam meer dan waar met kunstwerkjes die je laten kennismaken met een rijk smakenpallet. We mogen in Heers trots zijn op de jonge chefs in ons midden.

zo 10 november 2019

Ludwig Ignoul

Amai, wat een ontdekking!!! Een belevenis van begin tot het einde. Een restaurant wat nog zeer hoog gaat scoren. Gerechten wat eigenlijk een ster waard zijn en een top gastvrouw wat klasse uitstraalt!! Tot binnenkort.

za 02 november 2019

jules Thijs

Alles tip top ok in een zeer mooie gelegenheid

vr 01 november 2019