account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Table’o Restaurant

Table’o Restaurant

Mitchell en Daniela zijn de trotse zaakvoerders van Table’O.
Table’O bestaat uit een gastronomisch restaurant aan de ene kant en een bistro aan de andere kant. Voor ieder wat wils dus.
Back to basics, daar draait het om bij Bistr’O by Table’O. De pure keuken, op een jonge en frisse manier gebracht. We bieden zowel een a la carte menu aan als een 3- gangen keuzemenu aan € 37.
In de namiddag kan je bij ons op het terras komen genieten van een drankje met een lekkere tapasplank.
Voor diegene die van ver komen, geen zorgen, jullie kunnen vertoeven in 1 van onze mooie b&b kamers.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Eddy Vandendyck

Het was de derde keer dat we in het restaurant waren.Het was alweer TOP.de vriendelijkheid vd gastvrouw moet iedereen charmeren. De kunsten vd chef zijn volgens ons niet te evenaren.....ook lekkere champagne en rode wijn. De gezelligheid vh interieur brengen u tot rust.Het is genieten v begin tot einde..... Dikke pluim vr de jonge uitbaters

vr 17 januari 2020

S. uit Heers

Ook al waren we de enige gasten die avond, we werden supervriendelijk onthaald en er werd meermaals benadrukt dat dat geen probleem was. Het eten was voortreffelijk en de bordpresentatie heel creatief. De wijn complementeerde de gerechten geweldig. We hadden een topavond, zeker ook door de professionele en vriendelijke bediening, van zowel Daniela als Mitchell. Bedankt voor deze fijne ervaring!

za 04 januari 2020

E. uit Riemst

We hebben zeer lekker gegeten. Zeker een aanrader.

zo 24 november 2019

Janosch Krzywania

First things first. Het eten. Voor degenen die niet graag veel lezen : het was werkelijk top. In tegenstelling tot eerdere ervaringen vond ik het niveau ditmaal van begin tot het einde hetzelfde. Geen dipjes dus maar elke amuse, elk gerecht was heerlijk. Zowel voor de smaakpapillen als 't oog. Ook de bediening, de aangepaste wijnen én de setting waren op niveau. Ik heb maar een kort lijstje van restaurants waar ik echt nog een keer opnieuw naartoe wil gaan (omdat ik nu eenmaal graag nieuwe dingen ontdek) maar deze ga ik toch toevoegen. Nuff said lijkt me.

zo 24 november 2019