account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Talloor d’Or

Talloor d’Or

In restaurant Talloor d’Or, dompelen Matthias en Nikki je graag onder in een zintuiglijke ontdekking. Ongedwongen tafelen wordt hier gecombineerd met culinaire gerechten. Met zijn passie voor uitgebalanceerde smaakcombinaties, zijn respect voor de producten en zijn voorliefde voor seizoensgebonden ingrediënten, weet Chef Matthias steeds verrassende gerechten te creëren.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Prijs/kwaliteit dik in orde en zeer vriendelijke bediening = een aanrader...

za 27 november 2021

Brenda Sivewright

Alles gewoon top! Zoals steeds een warm en vriendelijk onthaal en vlotte bediening. Voor onze tafelgenoten was het een eerste kennismaking met jullie restaurant… ze zijn nu ook fan! Verzordge smakelijke gerechten, echt topkwaliteit!

do 25 november 2021

Karien Van Raemdonck

In een aangenaam kader - met zorg en aandacht voor de huidige veiligheidsmaatregelen - mochten wij genieten van de professionele aanpak van jong ondernemerschap! Er wordt veel aandacht gegeven aan details in de bediening én op het bord. Je weet hier nog wat je eet want ook al zijn de borden bijzonder creatief en verzorgd opgemaakt, de overvloed aan té veel smaakmakers blijft binnen de perken. Onze felicitaties aan Nikki en Matthias én het volledige team!

do 25 november 2021

Etienne Verbraeken

Zeer gecharmeerd van het onthaal, de professionaliteit,. Een aanrader ! Ik ga er zeker terug.

do 25 november 2021