account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Tante Annie's

Tante Annie's

Tante Annie’s in Oldenzaal is beroemd om haar overheerlijke Tapas. Naast onze uitgebreide (lunch) kaart serveren wij een surprise menu bestaande uit diverse koude en warme Tapas, vlees en/of vis. Uiteraard kunt u ook los bestellen van onze kaart met meer dan 60 verschillende Tapas. Maar waar staat Tante Annie’s nog méér voor? Een oergezellig café/bar voor iedereen van jong tot oud. Genoeg zitplaatsen, gezelligheid en sfeer. Ons vertrouwde (verwarmde) terras met hoge tafels en lage zitjes. Veel keus in drankjes zoals een uitgebreide wijnkaart, meerdere bieren van de tap en heerlijke koffie. De keuken is tot laat in de avond geopend, dat wordt lang genieten!

Dus voor een kopje koffie, een uitgebreide lunch, een drankje aan de bar en/of een heerlijk avondje tapas eten, bij ons kan het allemaal! Ook voor een familie uitje of een bedrijfsfeestje kunnen we veel voor u betekenen. Neemt u gerust contact met ons op.

Of heeft u zin in een geweldige biefstuk, een heerlijk stukje vis of een Ome Hans’Burger? Kijk dan eens een deurtje verder bij: www.ome-hans.nl
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Patricia Feijaerts

Zeer goed gegeten. Komen zeker weer terug!

vr 17 januari 2020

B.

Ik vond de gerechten allemaal heel erg lekker vandaar een 10

za 11 januari 2020

A.

Vriendelijke service, heerlijke tapas. Je krijgt waar voor je geld.

zo 29 december 2019

A.

Prima service (ook als je wat anders wilt combineren van de kaart) en gezellige sfeer door de klantgerichte en vrolijke medewerkers.

zo 22 december 2019